Oplev at rejse, som det bør være
Hos Peacock Travel elsker vi at sætte nye grænser inden for eksklusivitet og rejser - og det har vi nu gjort igen. Rejs kloden rundt i en specialbygget jet, besøg nogle af verdens vidundere og bo på de mest eksklusive hoteller.

Vi har indgået et samarbejde med TCS World Travel, der igennem de sidste 25 år, har forfinet deres evner til at give kunderne deres livs eventyr. All-inclusive rejserne leverer meningsfyldte oplevelser uden sidestykke - med usædvanlig høj kvalitet og service - til unikke destinationer over hele kloden. I 2017 blev TCS World Travel udnævnt til #1 Tour Operator af magasinet Travel & Leisure. 

  Læs mere

Adgang til de allerbedste steder i verden

Nulstil dit verdenssyn gennem helt særlige møder med de folk, det dyreliv, de kulturelle skatte og de naturlige vidundere, som findes på jorden. Hver enkelt destination understøttes af lokale eksperter og guider, som giver dig essentiel baggrundsviden samt insiderens perspektiv ved hvert stop. 
 

Vi kommer alle dine behov i forkøbet

Globale rejser involverer hundredevis af detaljer for den enkelte gæst - og der bliver taget hånd om hver eneste af dem. Lige fra håndteringen af din bagage og hjælp med at udfylde dine toldformularer til at give drikkepenge til servicefolk i den lokale valuta; der er virkeligt tænkt på det hele.


Forbered dig på at blive forkælet

Forvent samme sans for detaljen ved hvert stop, hvor du bor på nogle af verdens bedste hoteller - hver især udvalgt for sit serviceniveau, sine faciliteter og nærheden til seværdigheder.