Hideaway of Nungwi Resort & Spa

Perfekte hideaway for par, familier og venner på Zanzibar.

Hotellet er medlem af Leading Hotels of the World. Hotellets området dækker over 10 hektar uberørt jord på den nordvestlige kyst af den fortryllende ø, Zanzibar. Omgivet af eksotiske haver og tusindvis af tropiske planter, og med direkte adgang til stranden i Nungwi, er hotellet et af Peacock Travels fortrukne. Hotellet har deres egen lounge direkte på stranden med liggestole og strandbar. Hideaway of Nungwi Resort & Spa, byder på forskellige værelsestyper.

Alle er suite og hver, med privat veranda eller balkon og udsigt til den tropiske have. Forkæl dig selv i en af de 100 rummelige og luksuriøst indrettede suiter, dekoreret med moderne og stilfulde møbler, der fremhæver øens arabisk-afrikanske koloniarv. 

Følgende gratis faciliteter er til rådighed: en 50m uendelig swimmingpool (separat børnepool), internet café, et poolbord, et bibliotek, diverse brætspil, bordtennis, tennisbane, fitness center, kajak, hobbie kat, windsurfing og rundvisning i på hotellets botanisk have med lokale krydderier og tropiske frugttræer.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.