Poseidonion Grand Hotel

Poseidonion Grand Hotel er et af de mest elegante og moderne hoteller i Middelhavet. Hotellet ligger i Spetses, en malerisk ø nær Athen med rig flåde historie og dejlige strande. Med sin enestående arkitektur, har hotellet været vartegn for øen i næsten et århundrede.

Hotellet består af to bygninger med luksuriøst og elegant indrettede værelser og suiter, flere med private haver eller balkoner. Hotellet tilbyder en spektakulær udsigt over Dapia havneområdet og det glitrende blå-turkis hav.

På den legendariske Poseidonion veranda, med udsigt over Middelhavet, kan man nyde en unik menu med frisk lokale ingredienser fra hotellets økologisk køkkenhave.

Poseidonion blev for næsten 100 år siden det første hotel i Grækenland til at tilbyde behandlinger baseret på den naturlige helbredende egenskab af havvand. Gæsterne kan opleve de ekstraordinære standarder og luksuriøse behandlinger, som der tilbydes i 'Asiatisk Spa Resorts', hotellets eksklusive spa.

Poseidonion Grand Hotel er bekvemt beliggende i Dapia, Spetses havn, i nærheden af mange barer, restauranter og butikker. Det er en særlig sted for at nyde en rolig ø-atmosfære hvor cykler og hestetrukne vogne fortsat den mest populære form for transport for både øboere og besøgende.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.