Chia Laguna Resort

Chia Laguna Resort ligger helt fantastisk på den sydlige og østvendte del af Sardinien. Resortet har 4 enheder: Laguna Hotel, Oasi Space, The Village og Baia Hotel. Vi tilbyder alle enhederne med undtagelse af Baia Hotel. 

Laguna Hotel: Store åbne værelser og suiter beliggende med en fortryllende udsigt ud over Chia-bugten. Alle værelser har enten balkon eller en skøn terrasse med stole, bord og liggestole. 

Oasi Space: Alle Oasi værelserne ligger i stueetagen i den nyistandsatte del af resortet, Spazio Oasi, som ligger med kig ud mod den store pool.

The Village: Hyggelige 'bungalow-style' værelser som ligger fordelt rundt på det store område, den idelle løsning til familien.

Stilen på hele resortet er lys, venlig om imødekommende. Hele resortet har gennemgået en kæmpe renovation i slutningen af 2011, så alt fremstår lyst, lækkert og nyt. På resortet er der mange restauranter, både a la carte og buffet - og selvfølgelig er det gode italienske køkken godt repræsenteret.

Stranden foran resortet hører til en af Europas bedste. Det kan ikke beskrives eller forklares - det skal opleves. Sandet er hvidt og blødt, vandet er blåt og salt. 

Resortet ligger ca. 45 min. fra lufthavnen i Cagliari.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.