Sicilien når det er bedst

Verdura Resort & Private Villas er et af Europas skønneste luksushoteller - kendt for de mange aktiviteter, skønne strand og fantastiske golfbaner. Både for par og børnefamilier. Nyd en uges ferie i et rummeligt 2-værelses Familie Deluxe værelse eller i en privat villa med egen pool - se brochure om Verdura Resort Private Villas her.

Mulighed for kombination med ophold i Palermo
Som prikken over i'et kan I kombinere strand og by med 4 nætter på Verdura og 3 nætter på det stemningsfulde og eksklusive palazzo i Palermo, Villa Igiea. Vi topper med middage og oplevelser begge steder.

2-værelses Familie Deluxe

- Direkte fly København - Palermo t/r
- Transfer lufthavn-hotel t/r
- 7 nætter på Verdura Resort  i 2-værelses Familie Deluxe for 2 voksne og 2 børn u/17 år 
- Morgenmad

I alt frapris og periode i Familie Deluxe
Fra 140.000 kr. for 4 personer i perioden 2. juli til 7. juli 
Fra 112.000 kr. for 4 personer i perioden 14. oktober til 21. oktober

Privat villa med egen pool

- Direkte fly København - Palermo t/r
- Transfer lufthavn-hotel t/r
- 7 nætter på Verdura Resort i privat 4-værelses villa med egen pool
- Morgenmad

I alt frapris og periode i privat villa med egen pool
Fra 348.000 kr. for 8 personer i perioden 22. juli til 29. juli 

Villa Igiea og Verdura Resort & Private Villas

- Fly København - Palermo t/r direkte eller med mellemlanding
- Al transfer mellem lufthavn og hoteller t/r
- 3 nætter på Villa Igiea i Superior Deluxe værelse
- Morgenmad
- 1 x 3-retters middag for 2 personer
- Oplevelse: Palermo, Monreale by og streetfood med privat guide og bil
- 4 nætter på Verdura Resort i Deluxe Sea View værelse
- Morgenmad
- 1 x 3-retters middag for 2 personer
- Oplevelse: Valley of the Temples med privat guide og bil

I alt frapris og periode
Fra 62.000 kr. for 2 personer i perioden 6. maj til 13. maj eller 4. oktober til 10. oktober

Verdura Resort og Private Villas

Verdura Resort er et af Europas mest spændende resorts. Det ligger på Siciliens sydkyst nær kystbyen Sciacca og har vundet flere prestigefyldte priser siden dets åbning. Dette luksusresort tilbyder diskret eksklusivitet, som kun få steder kan matche.

Verdura Resort ligger på over 230 hektar i et fantastisk landskab med 1,8 km private kystlinje, og med mange værelser og suiter spredt på området, hvilket giver en ægte følelse af plads og privatliv. Alle værelser er med private terrasser og med en uforstyrret udsigt over havet eller golfbanerne. Olga Polizzi-designet interiør kombinerer moderne luksus med autentiske sicilianske motiver. Ønsker I ultimativ privatliv og plads anbefaler vi de afsidesliggende elegante villaer med smukke gårdhaver og private pools.

Overdådigt udvalg for de aktive og nysgerrige

Den smukke infinitypool, stranden og de skønne oplevelser i Siciliens bagland inviterer til afslappende feriedage med mulighed for spændende kulturelle indslag. I kan også deltage i resortets  store aktivitetsudvalg for de aktive.

Der er undervisning i padle, golf, tennis og ikke mindst fodboldtræning for de unge mellem 6-14 år under kyndig vejledning af den italienske fodboldhelt Gianluca Zambrotta. Desuden svømmeundervisning, et væld af vandsportsfaciliteter, Thai boksning, cykling, trekking, sejlads, fægtning, karate og dykkercenter.
Nyd en gastronomisk rejse gennem resortets bugnende køkkenhave, efterfulgt af et madlavningskursus, der kulminerer med en siciliansk fest for sanserne. I kan deltage i kokkeskole, vinsmagning og cocktailkursus.

Og så har vi ikke engang nævnt alle muligheder! Alt i alt – et ophold på Verdura Resort giver jer en vidunderlig mulighed for at dyrke sport, interesser og samvær kombineret med et eksklusivt ophold på den italienske ø.

Få det bedste golfspil i Italien

Verdura Resort er vurderet til at være det bedste golfresort i Europa – for 7. år i træk. Især East Golf Course, som er designet af den berømte golfarkitekt Kyle Phillips, topper på listen over den bedste golfbane i Italien og blandt de 100 bedste i verden. Der hersker ingen tvivl om at golfbanerne indfrier enhver golfspillers største forventninger.

Børn og unge vil elske Verdura Resort

Rocco Forte Kids inviterer børn og unge til at deltage i en mængde aktiviteter, hvor de fx dyrker grøntsager, laver mad, dyrker sport og er kreative, prøver yoga med familien, tager på skattejagt og meget andet. De enkelte aktiviteter er skræddersyet efter alder: 0-3 år, 4-12 år og 13-16 år.

Restauranter og barer

Få de skønneste smagsoplevelser i resortets restauranter med Middelhavskøkken, sicilianske specialiteter, fisk og skaldyr samt den overdådige morgenmadsbuffet.
Granita Bar har åbent hele dagen og tilbyder små tapasretter, lokale delikatesser og cocktails. Ved den 60 meter lange infinity pool ligger Pool Bar, hvor I kan smage jer igennem salater, burgers, grillretter, is, pasta, lækre sandwich og velsmagende drinks. Om aftenen er der live musik og dans.

Spa med 4.000 m2 velvære

Irene Forte Spa på Verdura Resort er i en klasse for sig og byder på behandlinger af høj kvalitet. Det smukt designede og eksklusive område indeholder bl.a. fire udendørs thalassoterapi pools, indendørs pool, dampbad, infrarød- og finsk sauna, fitness studio, technogym og 11 behandlingsrum. Desuden findes der skræddersyede programmer.

Eksklusive værelser og suiter

Verdura Resort tilbyder flere forskellige værelseskategorier lige fra Deluxe værelser på 40 m2 over skønne familieværelser på 112 m2 til klassisk suite på 60 m2 og 3-vær. Poolsuite på 156 m2 med havudsigt, udsigt over golfbanen eller begge dele.
Både værelser og suite indeholder alle tænkelige moderne faciliteter som: Badekåber, slippers, Irene Forte toiletartikler, kaffe- og te faciliteter, Wi-Fi adgang, adapter og USB-oplader, deponeringsboks og minibar.

Ekstra forkælelse? Bestil en Private Villa

De 3- og 4-værelses villaer indeholder alt hvad feriehjertet måtte begære: Lækkert design, rummelighed, luksuriøst med have, 60 m2 pool, pejs, store soveværelser og badeværelser, fuldt udstyre køkken, stue m.m. Ydermere gratis golfbuggy, 2 golfrunder per villa, to el-cykler, købmandsvarelevering, velkomstpakke og fuld adgang til alle Ventura Resorts faciliteter. Ønsker I yderligere forkælelse kan I opgradere og få bl.a. barnepige, vask & rens, spabehandling i villaen, udflugter,  undervisning samt kok og privat butler, der timebetales.

Se brochure om Verdura Resort Private Villas her.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.