Six Senses Ibiza

På Ibiza nordligste punkt finder du Six Senses. Her ankommer du ikke blot til endnu en ny destination, du er rejst til en helt anden frekvens.

Six Senses befinder sige ved den krystalliske Xarraca Bay. En bugt, hvor du finder landsbyhuse, pool suites og strandhoteller beliggende i klipperne med direkte udsigt til vandet. Bugten danner ramme for dybere spirituelle oplevelser med rødder til den lokale kultur, festlig musik, kunst, bæredygtig mode og wellness, som er blevet synonymet for øen. Her vil du opleve energien fra øens utæmmede og frie sjæl med sin boheme oprindelse og lette tilgang til at fejre livet hver eneste dag.

Six Senses Ibiza er det første bæredygtige BREEAM-certificeret resort på De Baleariske Øer, kun 35 minutter fra lufthavnen. Xarraca Bay er en af de meste dragende skjulte hemmeligheder på øen, hvor hver eneste lille detalje inspirerer dine sanser, og giver dig en følelse af fællesskabet.

Øen tilbyder mange aktiviteter, hvor du gennem en lokal kulturel linse kan fordybe dig i lærerige og kreative oplevelser. Det er her, at du kan genoplade dine batterier i behagelige og indbydende omgivelser, når du forkæler dig selv med økologiske, sæsonbaseret og nærende middage. Øen tilbyder for første gang denne full-service oplevelse – og der er kælet for detaljerne, når du ankommer til din luksuriøse indkvartering.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.