Cocoa Island

Cocoa Island ligger i Maldiverne i smukke omgivelser med hvide sandstrande. Her i det rolige vande i Det Indiske Ocean er der blide briser og lænkende palme fronter. Hver lagune er et punkt af stilhed, men det omløbende koralrev som giver et frisk pust af naturliv.

Privat ø resort i South Male

Vores private ø resort er beliggende i det mindre udviklede South Male område, som er en 30-minutters speedbådstur fra den internationale lufthavn.

På vestsiden ligger Kandooma Channel, som anses for at være et af de bedste dykkersteder i Maldiverne; på den anden side er et stille rev til snorkling flankeret af en krølle af flot naturhvid strand. Stranden er så lang,​​ at øen forsvinder med fremskridtet af den Maldiviske tidevand.

Egen hytte med udsigt til havet

Værelserne er inspireret af dhoni-både, som bruges af lokale fiskere, ved siden af ​​enkle træbroer bygget over det lave hav. Hvert værelse er sin egen diskrete hytte. Fra dit værelse kan du gå ud på en privat terrasse og fra din terrasse, glide ind i det varme Maldiviske hav

Udsigten fra den brede seng er direkte ud til vandet - og badeværelserne, alle med dobbelt håndvaske, bad og brusebad, deler horisontens udsigt.

Livsnydere kan starte her,
Kontakt Lykke

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.