The St. Regis, Mauritius

Vidunderlige The St. Regis ligner det uopnåelige luksushotel i en romantisk, engelsk film.

Resortets smagfulde kolonistil er diskret krydret med alle moderne bekvemmeligheder og faciliteter, og mange af de magelige, rummelige suiter og velindrettede ’villaer’ har udgang til den rolige lagune med kridhvidt, blødt sand og rent, turkisblåt vand. 

5-stjernet hotel i et behageligt tropisk klima

Præcis den type idyllisk luksus, som kun Hugh Grant og hans yndige flirt får lov at bo i. I en film.

Men 5-stjernede The St. Regis findes skam i virkeligheden. Perfekt beliggende på Mauritius’ berømte Le Morne-halvø 900 km øst for Madagascar. Behøver vi nævne, at det tropiske klima er ualmindeligt behageligt året rundt, 22-28 gader - lunt og dejligt, men aldrig påtrængende varmt.

Kulinariske oplevelser og vandaktiviteter

Hotellet og området har masser at byde på, så dagene flyver afsted her. Måltiderne kan ikke undgå at blive dagens højdepunkter, for det pragtfulde køkken er som skabt til en moderne livsstil med masser af fisk og skaldyr på menuen samt et velassorteret vinkort.

Og så er der den luksuøse spa med sauna, spabade og hammam – og havudsigt – hvor du kan forkæle din krop med alle tænkelige behandlinger. Sidst, men ikke mindst er stort set alle vandaktiviteter inkluderet i prisen: Snorkling, vandski, windsurfing, stand up paddle surfing, kajak, båd med glasbund mv.

Velkommen på The St. Regis, Mauritius.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.