Hvalhajer, pyramider & daseliv

Rejsen starter i Mexico City hvor I bor på det skønne Four Seasons Hotel i et smukt indrettet Deluxe værelse. Hotellet ligger kun et kvarters gang fra den spændende Chapultepec Park. Med hele 686 hektarer, er det en af de største storbyparker der findes på den vestlige halvkugle. 

Oplev Chapultepec Park

I parken kan I finde en zoologisk have samt nogle spændende museer. Er humøret til shopping ligger det berømte shopping district Avenida Presidente Masaryk kun 3 kilometer væk. Et guidet besøg til Sol og Måne pyramiderne (Teotihuacán), som ligger 1 time og 15 minutters kørsel fra hotellet, er også et must. Er man til kunst og kultur kan et besøg til Frida Kahlos hus også anbefales. 

Efter tre dage i Mexico City går turen til det skønne Belmond Maroma Resort & Spa.

Belmond Maroma Resort & Spa har en af de bedste strande på Riviera Maya i Mexico - ​her står agendaen på ren afslapning og gode stunder. Resortet er et perfekt luksuriøst getaway for paret, eller familien, som ønsker mexicansk autenticitet, en helt uovertruffen strand og personlig nærværende service.
 

Hvalhaler og snorkling

Er humøret, og ikke mindst modet, til det, har I mulighed for at komme ud og svømme med hvalhajer, og opleve et fantastisk marineliv. Snorkling ved de spændende cenoter er også anbefalelsesværdigt. Er man mere til fast jord under fødderne, kan man gå på opdagelse i den skønneste natur og besøge Coba ruinerne, en fascinerende ældgammel by fra Maya civilisationens storhedstid.

Rejser I som par (2 voksne) vil i bo i en rummelig Oceanview Suite. Hvis I rejser med 2 børn (under 12 år) vil bo I en Oceanview Master Suite, og børnene spiser gratis (fra børne menuen).

Afrejseperiode og priser:
1. februar - 30. april 2019.
Fra kr. 38.300 pr. person ved to voksne.
Rejsen skal bestilles 30 dage inden afrejse.

Rejsen inkluderer:
- Fly t/r (København - Mexico City - Cancun - København)
- Privat transfer fra lufthavn - Four Seasons - Belmond Maroma t/r
- Guidet tur til Coba ruinerne
- Guidet tur til Teotihuacán
- 3 nætter på Four Seasons Mexico City i et Deluxe værelse
- 7 nætter på Belmond Maroma Resort & Spa i en Deluxe Ocean View inkl. a la carte morgenmad

Rejsen kan selvfølgelig skræddersyes efter ønske.

Livsnydere kan starte her,
Kontakt Pernille

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.