Dubai i 2021

Jonas om Dubai: 
"Du kan føle dig hjemme i Dubai, når du bor på One&Only The Palm."


Der er oprigtig glæde at spore i Jonas Albers stemme, når han fortæller om Dubai. Især når det kommer til eventyrlige One&Only The Palm, som er omdrejningspunktet i dag. Hermed kan vi lancere denne uges eksklusive rejsetilbud: 
 

Jonas fortæller om One&Only The Palm

"Du føler dig med det samme som en del af familien, når du træder ind på One&Only The Palm. De er virkelig dygtige til at skabe en ro, hvor du kan føle dig hjemme, når du er i Dubai.

I mine øjne udskiller One&Only The Palm sig ved at have ekstraordinær god service, uanset hvor du er på hotellet. På restauranten - som bliver drevet af den anerkendte franske Yannick Alléno, der har tre Michelin-stjerner i kokkehuen - bliver du inviteret på et gastronomisk eventyr. I den verdenskendte spa bliver både krop og sjæl forkælet. Og på værelset får du lov til at føle dig som det eneste menneske i verden.

Hotellet ligger med den bedste beliggenhed ude på palmen. Med den private sandstrand, det prisvindende spa og de enestående restauranter er alle forudsætninger for velvære opfyldt. Samtidig er det tæt på alt, fra det fortryllende ørkenlandskab til den livlige by med imponerende arkitektur, gastronomi i verdensklasse og et utal af designer butikker. Det er luksus på højt niveau med uendelige muligheder."

Pris pr. person fra kr. 19.575

Prisen er baseret på to voksne, der rejser sammen imellem d. 11. januar og d. 5. februar 2021

Tilbuddet inkluderer: 

  • Flybillet fra København til Dubai med Emirates t/r
  • Privat transfer fra Dubai lufthavn til One&Only The Palm t/r
  • 5 nætter i 1 x Palm Manor Premier værelse
  • Halvpension (morgenmad og aftensmad)
  • Bidrag til rejsegarantifonden

 

One&Only The Palm

Nyd Dubais luksuriøse oase der ligger midt i frodige velplejede haver med rislende springvand og flere swimmingpools. Hotellet har privat strand, der byder på en smuk udsigt over havet samt den ligeså fantastiske skyline.
 

Eventyrligt ophold på dejligt hotel i Dubai

Eventyrlige One&Only The Palm er et smagfuldt indrettet hotel, hvor det moderne design går i perfekt harmoni med de hyggelige og romantiske udendørsomgivelser. Hotellet lokker blandt andet med flere udsøgte restauranter & lounges – heriblandt STAY.
 

Forkæl dine sanser i restauranten og i wellnessområdet 

Restauranten bliver drevet af den anerkendte franske kok, Yannick Alléno, der med sine tre Michelin stjerner i porteføljen, tager sine gæsters ganer på gastronomisk eventyr – et absolut must at opleve. Ydermere byder One&Only The Palm på et af Dubais mest
overdådige spa og wellness områder samt meget mere.

Vælg dit drømmeophold

One&Only The Palm består af et Manor House, 6 Beach Mansions samt 4 Beach Villas. I Manor House finder du alle hotellets indendørsfaciliteter, de fleste af hotellets Premier-værelser samt nogle Executive Suiter og hotellets største Suite. Man kan også finde Premier-værelser beliggende i nogle af de 6 Beach Mansions. Værelserne er de samme, bortset fra beliggenheden. I de 6 Beach Mansions finder man også Junior og Executive Suiter med eller uden privat pool. Hvis man ønsker at bo i en af de 4 Beach Villas, skal man booke hele villaen som består af flere værelser. Beach Mansions samt Beach Villas ligger med deres gode placering direkte ud til stranden og midt i hotellets frodige haveområde.

 


Kontakt Jonas

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.