The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort

Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort er et 5-stjernet designerhotel med en førsteklasses beliggenhed på Jumeirah Beach. Det byder på en spektakulær swimmingpool, 1200 m privat strand, luksuriøse værelser samt hele 8 restauranter.

De fleste værelser på feriekomplekset Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort byder på panoramaudsigt over Den Persiske Golf og Palm Jumeria.

Samtlige værelser og suiter har LCD-tv, en rummelig opholdsstue samt et marmorbadeværelse med luksuriøse toiletartikler. De er indrettede i et moderne og klassisk design, med højt til loftet og store spejle.

Gæsterne kan slappe af på Westins Heavenly Spa. Der er også tennisbaner, fitnesscenter og vandsportscenter. På Westin Mina Seyahi kan børnene benytte børneswimmingpoolen, deltage i daglige aktiviteter på stranden, hygge sig i børneklubben og vandlandet Wild Wadi, som ligger i nærheden.

Der serveres bl.a. thailandske, italienske, spanske og internationale retter under mere eller mindre formelle rammer på hotellets forskellige restauranter. Der tilbydes også særlige børnemenuer.

Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort ligger 15 minutters kørsel fra shoppingcentret Mall of the Emirates. Golfklubben Montgomery ligger blot 5 km derfra.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.