Tysk ejet rederi med tyske kvaliteter. Rederiet råder over fire skibe designet til at skulle konkurrere i tre forskellige markedssegmenter. Hos Peacock Travel har vi valgt at fokusere på deres nyeste, og mest anmelderroste, skib, Europa 2. Skibet er blandt andet indehaver af titlen ”verdens mest luksuriøse skib”*. Læs mere

Moderne og chic design af interiør

Ved første blik på Europa 2’s interiør, er man ikke i tvivl om niveauet. Designet er chikt og moderne, den unikke farvepallet, designer møblerne og kunst samlingerne giver i sandhed et imponerende indtryk. Det er tydeligt at teak træ og andre materialer af høj kvalitet er det eneste der er blevet brugt.

Kulinariske og gastronomiske retter af de bedste råvarer

Rederiets primære fokus er at levere en afslappet, og personlig, service samt at give dig fantastiske gastronomiske oplevelser. Alt fra brød til pasta, pateer og supper bliver tilberedt fra bunden – selv marmeladen. Kun de bedste råvarer af højeste kvalitet bliver anvendt.

Opdag skjulte perler på dette skønne cruise

Året rundt sejles der til de skønneste destinationer, lige fra gemte asiatiske perler til caribiske hideaways – Hapag Lloyd vil med garanti have en sejlplan der kan tage pusten fra selv den mest erfarne rejsende.

Ordnung muss sein - Ombord er man ikke i tvivl om rederiets tilhørsforhold. Den tyske kultur og mentalitet har sivet igennem produktet. Ombord tales der to sprog; engelsk og tysk.

Er du på jagt efter fantastisk service, gastronomi på højt niveau, unikke destinationer og suiter af højeste kvalitet, så er Hapag Lloyd en overvejelse værdig.

*Berlitz Cruising & Cruise ships 2017

 

Fandt du ikke lige det krydstogt du søger, kan du ringe til os på telefon 39 618 618, bladre i vores online brochurer eller skrive til os.