Paul Gauguin er et rederi med speciale i Fransk Polynesien. Det sydlige stillehav har en særlig unik charme der skal opleves for at kunne retfærdiggøres. Fransk Polynesiens små Øer og atoller byder i sandhed på noget unikt. Og en af de bedste måder at udforske dette paradis, er med Paul Gauguin. Læs mere

Autentisk og høj kvalitet af service

Med et crew bestående af lokale fra Tahiti, giver Paul Gauguin et meget autentisk og afslappet indtryk, kombineret med et særdeles højt serviceniveau. 

"Heaven on earth" er et udtryk der tit kommer på tale, når gæster har besøgt Fransk Polynesien og har været med Paul Gauguin. Året rundt sejler rederiet med deres skib, m/s Paul Gauguin, til og fra Papeete.  Rederiet er blevet tildelt flere priser gennem tiden og anses for at være toppen inden for cruising i Fransk Polynesien. 

En del af Pacific Beachcomber koncernen

Rederiet er en del af koncernen Pacific Beachcomber, der yderligere har syv luksus resorts samt en privat Ø ved navn Tetiaroa. Ønsker man at opleve den særlige stemning og livsstil, som Fransk Polynesien kan tilbyde, er Paul Gauguin Cruises et attraktivt valg, vi kun kan anbefale.

Fandt du ikke lige det krydstogt du søger, kan du ringe til os på telefon 39 618 618, bladre i vores online brochurer eller skrive til os.