Caribiske Drømme

Rejsen varer fra 22. februar til 1. marts 2020 med 6 nætters yacht-cruise i Caribien ombord på SeaDream 1. Oplev undervejs Anguilla, St. Barth og Jost van Dyke.

Yacht Club Deck 2 med 2 koøjer, 18 m2 v/2 personer fra kr. 34.790 pr. person

Indrettet med marmorbadeværelse og multi-jet bruser. Stue med sofa, skrivebord og masser af skabsplads.

  • Køleskab med øl, sodavand, vand
  • Bvlgari® toiletartikler
  • Luksus badekåber & slippers

Indeholdt er flyrejse på økonomiklasse ud af Kastrup, en hotelovernatning i Deluxe Ocean View Room på de eksklusive Belmond La Samanna på St. Martin, ophold ombord med fuld forplejning, inklusive drikkevarer og drikkepenge.

Inkluderet på dette krydstogt: 

  • Alle måltider og drikkevarer
  • Brug af mountainbikes i land
  • Jetski og andet vandsportslegetøj (vejrafhængigt)
  • 24-timers "Small Bites" roomservice menu
  • Drikkepenge

Søndag den 23. februar - Lørdag den 29. februar 2020

Dag Destination Dato
1 Marigot, St. Martin Søn den 23. feb
2 Little Bay, Montserrat Man den 24. feb
3 Sandy Ground, Anguilla Tir den 25. feb
3 Gustavia, St. Barth Tir den 25. feb
4 Gustavia, St. Barth Ons den 26. feb
5 Gustavia, St. Barth Tor den 27. feb
5 White Bay, Jost van Dyke, BVI Tor den 27. feb
6 White Bay, Jost van Dyke, BVI Fre den 28. feb
7 Marigot, St. Martin Lør den 29. feb
SeaDream 1

Som at sejle med en privat yacht. At tage på krydstogt med SeaDream er en langt mere personlig og intim oplevelse, end du måske ville forvente. Straks du går ombord, har du følelsen af at stævne ud på en privat yacht med alle tænkelige bekvemmeligheder … og kun 56 kahytter!

Nyd et elegant og diskret ophold ombord

Nu begynder eventyret. Det elegante skib er snart på vej mod små, ukendte strande i Caribien eller pittoreske kystbyer og sandbanker i Middelhavet. Vi er milevidt fra mainstream og masseturisme.

De 95 besætningsmedlemmer står diskret til din rådighed.  De retter an på dækket, hvis du foretrækker at spise ude – morgen, middag, aften - eller at sove under åben himmel.

Kulinariske oplevelser og fysiske aktiviteter

Maden er et kapitel for sig, ofte tilberedt af lokale råvarer, så det er så frisk og lækkert som muligt. Men der bliver naturligvis også tid til at åbne en dåse kaviar, mens champagnepropperne springer.

Dagene flyver afsted. Der er alt udstyr inden for wellness og fitness ombord og veluddannede folk til at vejlede og behandle. Og når skibet ligger for anker ved en caribisk palmestrand, kan du bare springe direkte i det azurblå vand og svømme en tur. Med mindre du vælger at låne snorkeludstyr, kajak, bananbåd eller jetski.

Eller vil du hellere snuppe en tur på mountainbike på landjorden? Måske for at få appetit til den ugentlige Beach Barbecue, hvor der diskes op med alskens lækkerier ved veldækkede borde i det lune sand.

Som en behagelig drøm på et krydstogtsskib

Aftenerne forløber på hyggeligste vis med en god bog i biblioteket, en film på det store lærred, en svingom – eller en tur i land, hvis der en særligt sjov bar eller et casino inden for rækkevidde.

Og så slutter dagen med, at du slentrer tilbage i kahytten. Med stue, marmorbadeværelse med Bvlgari® toiletartikler, kølige drinks i køleskabet osv. Nu er det tid til at smide tøjet, som ganske vist er helt afslappet, men dog ikke lige så behageligt som luksusbadekåben og de slippers, der er parat til dig.

Undskyld, er du vågen, eller er det ’bare’ en dejlig drøm? En SeaDream…

SeaDream I dæksplan


Kontakt Jesper

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.