Udforsk Mexico - Pyramider, hvalhajer & strandliv

Rejsen starter i Mexico City hvor I bor på det skønne Four Seasons Hotel i et smukt indrettet Deluxe værelse. Hotellet ligger kun et kvarters gang fra den spændende Chapultepec Park.

Teotihuacán

Med hele 686 hektarer, er det en af de største storbyparker der findes på den vestlige halvkugle. I parken kan I finde en zoologisk have samt nogle spændende museer. Er humøret til shopping ligger det berømte shopping district Avenida Presidente Masaryk kun 3 kilometer væk. Et guidet besøg til Sol og Måne pyramiderne (Teotihuacán), som ligger 1 time og 15 minutters kørsel fra hotellet, er også et must. Er man til kunst og kultur kan et besøg til Frida Kahlos hus også anbefales. Efter tre dage i Mexico City går turen til det skønne Belmond Maroma Resort & Spa.

Belmond Maroma Resort & Spa har en af de bedste strande på Riviera Maya i Mexico - ​her står agendaen på ren afslapning og gode stunder. Resortet er et perfekt luksuriøst getaway for paret, eller familien, som ønsker mexicansk autenticitet, en helt uovertruffen strand og personlig nærværende service.


Svøm med hvalhajer

Er humøret, og ikke mindst modet, til det, har I mulighed for at komme ud og svømme med hvalhajer, og opleve et fantastisk marineliv. Snorkling ved de spændende cenoter er også anbefalelsesværdigt. Er man mere til fast jord under føderne, kan man gå på opdagelse i den skønneste natur og besøge Coba ruinerne, en fascinerende ældgammel by fra Maya civilisationens storhedstid.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.