5-stjernet terræn
Frankrig er kendt for sine attraktive skiområder, der både byder på store højder og store bredder, og sit gode køkken. Populære områder som Les Trois Vallées byder på pister i mere end tre kilometers højde – herfra kan man nyde godt af de lange nedkørsler, eller motorveje som vi ynder at kalde dem, både på og uden for pisterne. Læs mere

Da de mange pister som regel er tæt forbundne, åbnes der op for et hav af ruter. Så uanset om I er til sorte, røde eller blå er I næsten garanteret et nyt eventyr i sneen hver eneste dag. Skiområdernes høje beliggenhed kommer ofte pisterne til gode når vejrguderne skal fordele nedbør, og snetørke i de franske bjergtoppe er derfor yderst sjældent.

Mange af de hoteller Frankrig og dets områder byder på, er også i den rigtig gode ende kvalitets- og servicemæssigt. Nogle mener dog at Frankrig ikke besidder den samme charme, som f.eks. Østrig gør. Og det er også en lille sandhed i dette, men det er et ganske objektivt spørgsmål. Hvad Frankrig dog kan slå sig  på, er det helt igennem fantastiske terræn.