At stå på ski i Japan er i særdeleshed en anderledes oplevelse end andre steder i verden. Kombinationen af ​​massive mængder sne, en utrolig smuk natur samt en rig og varieret kultur gør en skiferie til Japan helt uforglemmelig.

I Japan løber skisæsonen fra midten af ​​november til midten af ​​april, hvor de bedste forhold oftest findes i januar til marts. Pulveret i Japan er noget af det letteste, og tørreste i verden, og hvis du ønsker at stå på ski med livet dybt i pulver hver dag og endda om natten, så er en skiferie til Japan et absolut must!

Det kan også varmt anbefales at kombinere skirejsen med en mellemlanding i en af ​​Japans store byer enten før eller i slutningen af ens rejse, så man kan opleve det travle og unikke japanske byliv. Det gøres nemt, og vi kan bestille en bred vifte af hoteller i centrum af f.eks. Tokyo, Kyoto og Osaka. Læs mere

Hvorfor stå på ski i Japan? Hvis man spørger ski specialister, vil de sige et antal ting - nogle besøger for det berømte tørre pulver sne, nogle for at opleve den unikke nat ski, mens andre rejser dertil for den helt unikke kultur, sushi på pisterne eller et after-ski dyp i en varm kilde. Der er mange grunde til at besøge Japan for en skiferie! Og alle der gør det, vender som regel altid tilbage meget positivt stemt.

Den japanske mentalitet er også en anden nævneværdig fordel ved at besøge landet for at stå på ski. Japanerne er utrolig venlige og høflige og det japanske køkken byder på et væld af delikatesser, vi i norden ikke aner eksisterer, og ikke mindst, du får chancen for at hengive dig til en helt anden kultur.

Landet er også kendt for at være noget af det mest snesikre man kan komme til. Vejrsystemerne, der bevæger sig over fra Sibirien, er ansvarlige for de massive mængder snefald der med garanti kommer hvert år. Der falder op til 15 meter sne om året i nogle af de japanske ski områder, så man kommer ikke til at mangle sne.

Det er nævnt før, men sneen er bare så anderledes end det man kender fra Europa, så det er nærmest rejsen værd alene – det er ichiban!