Hyggelige hytter på bjerget, utrolig smuk natur, fantastisk lækker sne samt brede og velpræparerede pister – velkommen til Østrig. De forskellige skiområder oser af charme, og befolkningens gæstfrihed er noget af det bedste der findes, hvilket selvfølgelig har gjort Østrig til et populært rejsemål blandt os danskerne.

Stort set hele nationen står sammen om at tilbyde de mest optimale faciliteter til gæsterne. Gæstfriheden er en helt naturlig del af den østrigske folkesjæl - og ligger man dertil et storslået og gudesmukt bjergterræn til, forstår man godt, hvorfor netop Østrig er et af danskernes foretrukne rejsemål når det gælder gode oplevelser i sneen – man skal i sandhed lede langt for at finde den helt særlige charme og hyggelige stemning som Østrig tilbyder. Læs mere

Alle vores områder har et særkende, og byder på storslåede oplevelser, uanset jeres niveau på pisterne. I Østrig fascineres man ofte af naturen, bjergenes uendelige fikspunkter og højdeforskellene. Landet er en sand legeplads for dem der ønsker aktive oplevelser i særklasse.

Landsbyer med bjælkehytter, stejle skråninger med caféer og restauranter, og udskænkning til fornuftige priser, er Østrig i en nøddeskal.

I Østrig finder I alt det I behøver og lidt mere til en perfekt dag i sneen. Uanset om I er til ski eller snowboard, vil I opleve fantastiske pister, hoteller udover det sædvanlige, skiskoler i ren verdensklasse og optimale sneforhold pakket ind i et hyggeligt alpemiljø.

Østrig er som skabt til fantastiske skiferier og landet er velsignet med smukke bjerge, hvor man skulle tro, at de nærmest kun er designet til et formål - årets skiferie i særklasse. Og Eftersom Østrig er så utroligt lækkert og holder en høj kvalitet i samtlige skiområder, kan det være svært at vælge hvor man skal tage hen – fælles for alle områder er dog, at I er næsten garanteret nysne i svingene.

Gæstfrihed, storslået natur og fantastisk skiterræn – mere tydeligt kan det ikke skrives. Det den perfekte kombination i vores optik.