Store åbne piste med fantastiske panorama udsigter, topmoderne liftsystemer og piste der er pinligt velholdt – velkommen til terrænet i Ischgl. Her er noget for enhver smag og fra byens lifte bliver du kørt direkte til områdets centrum, hvorfra det er utrolig nemt og overskueligt at planlægge sin rute. Sol er næsten altid en garanti og forsvinder solen fra området, kan man med en enkelt lift tur, køre direkte ind i Schweiz. Bedre bliver det næsten ikke. Læs mere

Selve byen er utrolig moderne med undergrundstunneler med transportbånd gennem hele tunnelen således man slipper for så lidt muligt bevægelse i de klodsede skistøvler som muligt. Disse tunneller løber igennem hele byen, således der er nem adgang uanset hvilket hotel man bor på. Ischgl er også anerkendt for deres hyggelige gader med gode barer, restauranter og et godt natteliv. Er man til after-ski kunne dette meget vel være et af de bedste områder at besøge. Udover at kunne køre helt fra toppen af terrænet og ned til byen, er der også belysning hele vejen således at dem der ønsker at blive på bjerget i længere tid, har mulighed for dette.

Byen har nogle yderst fantastiske hoteller og det er ikke unormalt at støde på et kendt ansigt eller to.
Med over 240 kilometers piste, hvoraf 20% er blå, 64% er røde og 16% er sorte, byder Ischgl på et varieret tærren hvor stort set alle kan være med. Den højeste piste finder man i 2.870 meters højde og selve byen ligger i cirka 1.400 meter.