Udover at kunne tilbyde nogle af de bedste piste i alperne, byder St. Anton på de mest pittoreske udsigter, både i terrænet og i den hyggelige by. Området er ganske varieret og alle, uanset niveau, vil kunne more sig her. Yderligere pryder St. Anton sig med, at have nogle af de skønneste luksushoteller der med sikkerhed vil kunne glæde den mest erfarne rejsende. Læs mere

Trods sin historiske charme og tradition, har byen formået modernisere sig gennem tiden. Den skønne kombination af teknologi og modernitet går i perfekt symfoni med byens gamle sjæl. Ydermere findes der et utal af gode restauranter, barer og klubber i området, hvilket er ensbetydende med at der er noget for enhver smag – både i byen og oppe i terrænet. Mange anser også St. Anton som hovedstaden for ski i Østrig.

Med over 340 kilometers piste er man sikret masser af underholdning – uanset hvilket niveau man befinder sig på. Omkring 40% af pistene er vurderet til at være passende for begyndere, 40% for løbere på mellemniveau og de sidste 20% kræver man er øvet – eller modig nok.