Kulm Hotel St. Moritz

St. Moritz var et af de første vintersports ”resorts” i verden. Med snart 150 år på bagen som turistmål, er det stadig den dag i dag et af de bedste all-round skisportsområder i verden. St. Moritz kan prale af at have et utal af vintersports aktiviteter gennem sæsonen – både på pisterne og uden for dem.

Hvert år bruges byens store frosne sø blandt andet til skøjteløb, curling, hestevæddeløb og endda cricket(!). At se heste komme løbende i fuld gallop på den snebeklædte sø er et særsyn og en spændende oplevelse.
 

Vinterhovedstad for glamour

Byen kan anses som verdens hovedstad for vinterens glamour og tiltrækker generelt et liebhaver klientel. Går man ned ad hovedgaden, kan man få indtrykket af, at designer brands såsom Prada og Bogner er de eneste producenter af skitøj der findes.

Men der er heldigvis meget mere til byen end Prada og Gucci jakker. Man finder flere forskellige delikate, hyggelige og stemningsfulde spisesteder og cafeer, hvor man kan nyde en warm glühwein efter en dejlig dag på bjerget, og suge den gode stemning til sig. Området ligger også tæt på den italienske grænse, hvilke kan smages.

Grundet St. Moritz højde på 1,856 meter, i Engadin-dalen i det sydlige Schweiz, giver det en sjælden kombination af en næsten utrolig sne sikkerhed og cirka 300 solskinsdage om året. Skiområdet er fremragende, både for øvede og nybegyndere. I alt findes der 58 lifte og 350 kilometers piste. Højdemæssigt ligger den lavest placeret lift i omkring 1.800 meters og den højeste i 3.305 meter.


Kulm Hotel

Det ældste hotel I finder i St. Moritz. Hotellets navn, Kulm, stammer oprindeligt fra det latinske udtryk”culmen”, hvilket betyder bakke, som hotellet pudsigt nok ligger på. Kulm Hotel har nok en af de bedste udsigter i hele området med panorama udsyn over hele St. Moritz.

Hotellet har en meget æstetisk traditionel stil og indretning, exceptionel service, en Michelin restaurant og et fantastisk spaområde. Unikt for dette hotel er dets beliggenhed ganske kort fra områdets største lift ved foden af bjerget. Liften tager jer direkte op til terrænet og ligger kun fem minutters gang væk. Vælger I at spare på kræfterne til I kommet op i terrænet, kan I også blive kørt til liftstationen.

Kulms interiør byder på historisk charme med stil og højkvalitets materialer. Nogle af design elementerne daterer helt tilbage til 1864 med store marmorsøjler, lysekroner og røde fløjlssofaer. Den meget klassiske stil bringer en sofistikeret stemning og et smil frem på de fleste.

Hotellets service er helt igennem fantastisk, og alle ønsker bliver som regel imødekommet. De ansatte er utrolig venlige og ganske diskrete. Spaområdet er i en klasse for sig – og det er mest grundet den fantastiske panorama udsigt over byen og bjergende i baggrunden. Selvfølgelig har spaen alle de skønne faciliteter der kunne ønskes, men som regel er det udsigten der huskes bedst – at ligge i et bassin og beskue den hyggelige by, den blå himmel og de majestætiske bjerge efter en dag i sneen, bliver næsten ikke bedre.

Kulm byder på i alt fem restauranter og tre hyggelige barer samt en lounge. I skisæsonen er det et must at besøge restauranten ”The K”. Pop-up restauranten er kun tilgængelig om vinteren og i køkkenet står den to-stjernede Michelin kok, Tim Raue.
 

Ideelle skiaktiviteter

Hotellet byder også på et væld af særlige aktiviteter i sneen. I kan blandt andet komme på ski i måneskinnet, eller tage en tur i en bobslæde – hvis modet er til det. Kulm Hotel er en sand perle på toppen af St. Moritz byen. Hotellet byder på afslappet stemning, fantastisk gastronomi og velvære på højt niveau.

Afrejseperioder & priser:
2019/2020
Fra kr. 23.650 pr. person, når to voksne rejser sammen.

Rejsen inkluderer: 
- Flybillet København – Zurich t/r
- Privat transfer til Hotel t/r
- 7 nætter inkl. Morgenmad
- Liftpas i 6 dage

Kontakt os for afrejse ved andre datoer eller for priser med børn.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.