Dolomit Ski Safari - Nok en af de bedste og kreative måder at udforske Dolomitterne om vinteren på. På disse rejser kommer I til at ski fra det ene sublime resort til det andet – kun ved hjælp af skilifte. Her skal der ikke gåes lange ture iført snesko med skiene på ryggen – tiden bliver brugt med skiene på og solen i ansigtet – et simpelt koncept der virker.

Safarierne byder på så meget mere end hvad en klassisk skiferie kan byde på. Hver dag er I på nøje udvalgte piste hvor I nemt og bekvemt bevæger jer fra dal til dal, hvor et nyt spændende hotel står klar med jeres baggage. Hver aften vil I således kunne nyde en ny og velkommen atmosfære på de skønneste hoteller i området. Og her står den på afslapning med fantastiske udsigter og gastronomi på højt niveau, hvor der som regel er mulighed for at smage på egnsretter, lavet til perfektion.

Få andre steder i verden byder på så varieret et terræn hvor der er nem adgang til liftene som Dolomitterne – to dage på et ski safari er aldrig ens hvad angår terrænet. Er I derfor til unikke oplevelser, superbt terræn, fantastisk indkvartering og ekspert guider, er dette meget muligt sne eventyret for jer.   Læs mere