Kings Pool Camp

Kings Pool Camp er placeret midt i Linyanti Wildlife reservatet, som er en lang privat koncession i den vestlige del af Chobe nationalpark i Nordbotswana. Her er opholdene luksuriøse og dyrelivet spektakulært.

Kings Pool Camp har ni velindrettede kanvastelte med stråtag. Hvert af teltene har et stort soveværelse, en lounge, privat pool og ’sala’. De rummelige en-suite badeværelser er flisebelagte med dobbelt brusebad og håndvaske. Udover det, er der også et udendørsbrusebad for dem der ønsker at bade tæt på naturen! Lejrens lounge, spisestue og pubområde er placeret på en rummelig overdækket terrasse, hævet over jorden. Der er også en fælles pool og en åben himmel 'kgotla', hvor man kan spise under stjernerne.

Dyrelivet i Linyanti har et enormt antal af forskellige dyrearter, men er særligt kendt for sine store dynger af elefanter, i de tørre vintermåneder. Zebraer, giraffer, bøfler, antiloper og andre rådyr befinder sig også her i store grupper. Deres værste fjender er løven, leoparden, geparden, vilde hunde og hyæner som også holder til i området. Mere sjældne dyrearter som zoblen og hesteantilopen kan også dukke op fra skovene i den tørre sæson.

Kings Pool Camp har en betagende udsigt udover Linyanti floden og Kings Pool lagunen, som åbenbart er opkaldt efter en skandinavisk monark, som i sin tid camperede i området i flere nætter, lang tid før nogle som helst hytter eller lejre var bygget.

Kings Pool Camp er ikke bare kendt for sine seværdigheder, men også for lydene af dyrelivet omkring den. Af denne årsag er lejren indrettet med to gemmesteder. Et er på den vestlige side, hvor man kan tilbringe en hel eftermiddag med at se på dyrelivet, der kommer for at drikke vand fra floden. Det andet er et gemmested under jorden, hvor vandet er på øjenniveau. At se kæmpe elefantfødder og ben på helt tæt hold, mens man er i sikkerhed indenfor, er en ubegribelig oplevelse.

Under stjernerne kan man putte sig ind i den store udendørs lounge og se solen gå ned over Delta.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.