Tilbud

Vinterferie Deluxe, Yacht Cruise i Caribien

Tag med SeaDream Yacht Club på en fantastisk vinterferie rundt i Grenadinerne.

30% rabat på Rovos Rail fra 1. oktober til 31. december 2019 afgange

Oplev en fantastisk og luksuriøs togtur med legendariske Rovos Rail. Turen starter i Pretoria og slutter ved vidunderlige Victoria Falls.

Udforsk Mexico - Pyramider, hvalhajer & strandliv

Få Mexico og al dens charme under huden. Bo 3 nætter på Four Seasons i Mexico city og 7 nætter på et af Mexicos skønneste resorts, Belmond Maroma Resort & Spa.

tn_2 (2).jpg

Abu Dhabis svar på Maldiverne

The St. Regis, Saadiyat Island kombinerer en unik blanding af raffineret elegance og varm middelhavsstil. Alle værelser har private terrasser og butlerservice.

The Chedi Muscat - Besøg magiske Oman og bo i de mest fantastiske omgivelser

Inviter familien til magiske Oman, hvor I kan tilbringe 5 nætter i en stor suite på det ikoniske The Chedi. Der er aktiviteter for alle, flere restauranter at vælge imellem og I bor direkte til stranden, samt kort afstand fra det interessante marked i Muskat.

Wildlife - Serenas Big Five i Kenya

Kenya er altid god for de store naturoplevelser, hvor du på denne safari får oplevet tre vidt forskellige områder og bor på tre unikke lodges. Træk stikket i 9 dage og få Karen Blixens Kenya under huden.

Luksus på Anguilla - Belmond Cap Juluca & caribisk kultur

Alt lige fra det superbe finsand på hotellets ikoniske og nærmest platinhvide strand, til det indbydende og kølige interiør byder Belmond Cap Juluca velkommen med en gennemført og unik stil med tonsvis af caribisk charme og hyggelige detaljer – alt på dette luksus hotel i Anguilla er i sandhed designet til at fortrylle.

Oplev Amanzoe - Grækenlands smukkeste hotel

Bo 5 nætter på Amanzoe, nok et af Grækenlands smukkeste hoteller som er en del af det ultra luksuriøse brand Aman.

November i Caribien

Rejsen varer fra 15. - 24. november 2019 med 7 nætters yacht-cruise i Caribien ombord på SeaDream 2. Oplev undervejs Antigua, Iles de Saintes, Saba og St. Barth.

Wildlife - Indiens tigre og røde pandaer

De færreste er klar over, at Indien byder på naturoplevelser i særklasse, og netop de helt ekstraordinære naturoplevelser er det vi tilbyder hos Peacock Travel. Små eksklusive grupper eller individuelle rejser med indhold på højeste plan, er vores styrke, og det er nøjagtig det denne rejse byder på.

Conrad Maldives Rangali Island - Unik perle til unik pris

Et tilbud i særklasse: Spar helt op til 50% ved bestilling inden den 13. august. Conrad Maldives Rangali Island er i sandhed en delikat perle der falder i smag hos de fleste. Resortet formår at skabe en stemning man skal lede langt efter, for at finde noget ligeværdigt.