Tilbud

Wildlife Experience - Tanzanias Ngorongoro højland & savanne

Ni dages eksklusiv safari hvor I kommer til at besøge nogle af Tanzanias mest ikoniske områder, alt imens I bor de skønneste steder. På rejsen vil i opleve Arusha, Tarangire, Ngorongoro og Serengeti i al deres pragt.

Cheval Blanc Randheli, Maldiverne - Eksotisk oase for feinschmeckere

Cheval Blanc Randheli finder I på en af de skønneste øer i Noonu atollen, og resortet er muligvis noget af det bedste I finder i Det Indiske Ocean. Når kun det bedste er godt nok, er Cheval Blanc Randheli et naturligt valg.

One & Only Reethi Rah - Maldiverne venter med sol og varme

One&Only Reethi Rah på Maldiverne er oplagt ferie med den eneste ene eller familien. Her er der tid til samvær og gode stunder i luksuriøse omgivelser.

Be Tulum, Mexico - Autentiske Riviera Maya på første klasse

En oplevelse af velvære, fanstatisk mad og gode stunder på den østlige side af Yucátan halvøen. Hotel Be Tulum er et unikum uden lige, der med sin helt særlige charme går lige under huden. En oplevelse man sent vil glemme.

Udforsk Mexico - Hvalhajer, pyramider & daseliv

Få Mexico og al dens charme under huden. Bo 3 nætter på Four Seasons i Mexico city og 7 nætter på et af Mexicos skønneste resorts, Belmond Maroma Resort & Spa.

Belmond La Samanna, St. Martin - Fordyb jer i den charmerende caribiske kultur

Early bird pris på januar - april 2019 Belmond La Samanna byder på den perfekte kombination af autenticitet samt en eksklusiv og privat atmosfære - en blanding der er ganske eftertragtet, når turen går til skønne Caribien. Hotellet er et charmerende tilflugtssted for livsnydere.

Dinarobin Beachcomber, Mauritius - Et fristed for fred & ro

Dinarobin Hotel Golf & Spa er et elegant og idyllisk resort, der er et fristed for fred og ro - den ideelle ramme for at opleve Mauritius, og det perfekte retreat til at forny krop og sjæl.

Vakkaru Maldives - Nyåbnet paradis med gratis opgradering

Vakkaru Maldives er noget af det grønneste og mest frodige man kan opleve på Maldiverne. Sandet er af den fineste standard, og føles helt rigtigt mellem tæerne. Bedre bliver det næsten ikke.

Oplev Amanzoe - Grækenlands smukkeste hotel

Bo 4 nætter på Amanzoe, nok et af Grækenlands smukkeste hoteller som er en del af det ultra luksuriøse brand Aman.

Soneva Jani, Maldiverne - Når kun det bedste er godt nok

Soneva Jani er stedet hvor naturens sande værdi bliver forstærket af luksussen. Her bliver I forkælet med en unik ”cast-away” oplevelse i store og moderne villaer, der alle er smukt designet med bæredygtige materialer af højeste kvalitet. med bæredygtige materialer af højeste kvalitet.

Med Silversea i Caribien

Tropisk afslapning i Caribien med Silversea, træk stikket og få den unikke stemning og kultur under huden. I bor i en Veranda Suite, og ombord på Silver Spirit står den på afslapning, udforskning og fantastiske middage.

Royal Palm Beachcomber Luxury, Mauritius - forkælelse & velvære på højt niveau

Royal Palm er unægteligt et af de fineste hoteller på Mauritius hvor du kan forvente perfektion fra start til slut.

Italiensk efterår på Michelin restauranter

Besøg hjemlandet for Barolo, Barbaresco og Asti. Smag på de dyrebare dråber og spis middag på hele tre forskellige Michelin Restauranter. Derudover byder Piemonte distriktet på de lækreste oste, samt den eksklusive hvide trøffel fra Alba. I bor på det hyggelige Villa D´Amelia, blot et par timers kørsel fra Milano.

Milaidhoo Island Maldives – en smag af det sande Maldiverne

Nok et af Maldivernes smukkeste resorts med beliggenhed på Baa atollen. Resortet excellerer på alle punkter – uden at være prætentiøst. Milaidhoo består udelukkende af store rummelige og lyse villaer, med beliggenhed på stranden eller i direkte vandet – alle med privat pool og panorama udsigt.

Få det bedste ud af en rejse til Asien med Silversea

Få steder i verden tilbyder flere muligheder for den nysgerrige rejsende end Fjernøsten. Og tager du med et cruise fra Silversea Cruises har du din luksuriøse hotelsuite med dig på hele rejsen.

tn_print_son_net_spring_2014_domusimages_113.jpg

Smuttur til et af Mallorcas mest charmerende områder

Nyd sommeren og få opladt batterierne med masser af sol og blå himmel. I Bor på Gran Hotel Son Net hvor I vil opleve en ganske unik og afslappet mallorcinsk charme - det perfekte getaway med en af Mallorcas bedste beliggenheder.

Sommerferie på One&Only Mauritius.

Bo og lad jer forkæle på det nyåbnet One&Only Saint Geran på Mauritius. Værelserne er lyse, rummelige og smagfuldt indrettet. I bor ved stranden og tæt på en masse aktiviteter som golf, dybhavsfiskeri, surfing m.m.

Baros - Essensen af Maldiverne

7 nætter med turkisblåt hav og kridhvide bounty strande. Baros er et af de mest billedskønne resorts på Maldiverne og blev blandt andet kåret til verdens mest romantiske resort i 2017.

Designluksus, varme & gode minder på Kreta

7 nætter på Kreta hvor I bor på designhotellet Domes Noruz. Med beliggenhed direkte til havet er denne perle en perfekt base for parret der ønsker at opleve Kreta og dens charme.

Velkommen til Lykke & Seychellerne

Med 25 år i branchen og 10 års intens kærlighed til Det Indiske Ocean formår Lykke Graff at skræddersy rejser, der går lige i hjertet.

Gourmet og luksusoplevelser på Mauritius

Constance Le Prince Maurice er et af de mest eksklusive & charmerende resorts på Mauritius. Her kan I blandt andet nyde de skønneste laguner, to 18 hulers golfbaner og gastronomi på højt niveau.

Seychellerne - naturskønt paradis for livsnydere

Oplev frodige Praslin med sit enorme koralrev, se de fredede fuglearter på Cousin Island og besøg de ældgamle kæmpeskildpadder på Curieuse...