Tilbud

Caribien i vinterferien

Årets julegaveidé. Frisk caribisk havluft, et nyt ø-paradis hver dag og ikke mindst, den fantastiske service og det uimodståelig køkken ombord Silver Spirit.

Storbyliv & ørkencharme - Emiraterne på første klasse

Dubai og Abu Dhabi er en oplevelse i sig selv, men kombineres storbyferien med et ørkeneventyr, går det hele op i en højere enhed.

The Nautilus, Maldiverne – Nyåbnet perle for dem der vil imponeres

Total frihed fra tid og dagligdagens strabadser – velkommen til The Nautilus Maldives.

Wildlife - På sporet af den Bengalske tiger

13 dages tigereventyr i Indien - oplev enestående natur, spændende kultur og et exceptionelt godt dyreliv.

Smukt Middelhavs Cruise i Store Bededagsferien

Planlæg kommende forårstur nu. Tag med Silver Spirit på krydstogt fra/til Monte Carlo, rundt til nogle af Middelhavets smukkeste byer.

Four Seasons & Seychellerne - En parallel til paradis

Seychellerne er paradiset der skal opleves - og vælger I at gøre det i kombination med Four Seasons er I sikret en rejse, der med sikkerhed vil tage pusten fra jer. I bor på den private ø, Desroches Island og efterfølgende på Mahe..

På ski i Schweiz - Chedi Andermatt, klassisk alpin elegance med et twist

Vi anbefaler kraftigt The Chedi Andermatt – standarden er utrolig høj, beliggenheden er fantastisk og i vores optik, er det det bedste hotel i hele området.

På ski i Japan - En mindeværdig oplevelse

Japans landskab, kultur og gastronomi er rejsen værd alene. Kombinerer man det med sublim pulversne og fantastiske piste har man i sandhed noget særligt.

The Chedi Muscat - Oplev spændende Oman og bo i de mest fantastiske omgivelser

Inviter familien til magiske Oman, hvor I kan tilbringe 5 nætter i en stor suite på det ikoniske The Chedi. Der er aktiviteter for alle, flere restauranter at vælge imellem og I bor direkte til stranden, samt kort afstand fra det interessante marked i Muskat.

Wildlife - Tanzanias nordlige diamanter

Tanzanias ubetinget bedste safariområder - oplev Arusha, Tarangire, Lake Manyara, Ngorongoro og Serengeti.

På ski i St. Moritz - Kulm Hotel, Michelin køkken og et sublimt terræn

Exceptionel service, fantastisk beliggenhed samt en Michelin stjerne - Det bliver næsten ikke bedre i St.Moritz.

Wildlife - Serenas Big Five i Kenya

Kenya er altid god for de store naturoplevelser, hvor du på denne safari får oplevet tre vidt forskellige områder og bor på tre unikke lodges. Træk stikket i 9 dage og få Karen Blixens Kenya under huden.

Hvalhajer, pyramider & daseliv

Få Mexico og al dens charme under huden. Bo 3 nætter på Four Seasons i Mexico city og 7 nætter på et af Mexicos skønneste resorts, Belmond Maroma Resort & Spa.

Luksus på Anguilla - Belmond Cap Juluca & caribisk kultur

Alt lige fra det superbe finsand på hotellets ikoniske og nærmest platinhvide strand, til det indbydende og kølige interiør byder Belmond Cap Juluca velkommen med en gennemført og unik stil med tonsvis af caribisk charme og hyggelige detaljer – alt på dette luksus hotel i Anguilla er i sandhed designet til at fortrylle.

På ski i Courchevel - Paris på is

Udforsk Courchevel og de tre dale alt i mens du bor i skønne omgivelser på Hotel Portetta - til en god pris. En uges ski ferie med halvpension, liftkort, fly og transfer t/r fra 18.990 pr. person.

Kryds Atlanten, San Juan til Malaga

Vi har valgt en rejse med SeaDream 1, hvor I vil krydse Atlanten – en oplevelse de færreste har prøvet. Ombord vil I komme til at sige farvel til hverdagen, og byde velkommen til hygge og de gode stunder.

Med Silver Wind i Caribien, San Juan til Ft. Lauderdale

Et øhav fyldt med eksotiske perler og skøn kultur. Et skib fyldt med delikatesser og en behagelig atmosfære - Med Silversea bliver Caribien næsten ikke bedre. Kom afsted for PRIS inkl. hotelovernatning, fly og transfer t/r.

Be Tulum, Mexico - Autentiske Riviera Maya på første klasse

En oplevelse af velvære, fanstatisk mad og gode stunder på den østlige side af Yucátan halvøen. Hotel Be Tulum er et unikum uden lige, der med sin helt særlige charme går lige under huden. En oplevelse man sent vil glemme.

På ski i Spanien - Baqueira Beret, Pyrenæerne

Et spændende skiområde hvor der altid er stor snesikkerhed. Baqueira Beret byder på sublime piste og gode muligheder for off-piste. I bor på Rafael Hoteles by La Pleta hvor den står på forkælelse og velvære.

Eksotiske Fjernøsten med Silver Muse

Få steder i verden tilbyder flere muligheder for den nysgerrige rejsende end Fjernøsten..