Tilbud

SeaDream Yacht Club - Bliv del af en velbevaret hemmelighed

Vi har udvalgt tre spændende afgange og giver flyrejsen hvis du bestiller inden den 30. april. 

Romantisk maj-getaway ved Comosøen

Bo 3 nætter på Grand Hotel Tremezzo - et af de mest ikoniske hoteller i området med den skønneste beliggenhed. Kom på guidet sejltur og udforsk de idylliske landsbyer langs søen.

Gourmet og luksusoplevelser på Mauritius

Constance Le Prince Maurice er et af de mest eksklusive & charmerende resorts på Mauritius. Her kan I blandt andet nyde de skønneste laguner, to 18 hulers golfbaner og gastronomi på højt niveau.

Vidunderlige Kreta i eget tempo

Suite med egen pool, natur, kultur og udforskning. Kreta byder på mange seværdigheder og de dejligste strande. I bor på Elounda Gulf Villas & Suites - ét af de bedste hoteller på den dejlige ø, og den perfekte base til en skøn ferie i varmen.

Seychellerne - naturskønt paradis for livsnydere

Oplev frodige Praslin med sit enorme koralrev, se de fredede fuglearter på Cousin Island og besøg de ældgamle kæmpeskildpadder på Curieuse...

Desroches Island - nyåbnet unikt hideaway

Vågn op i et uberørt tropisk fristed på Seychellerne. Four Seasons Desroches Island er et sandt paradis alle burde opleve.

Hvalhajer, pyramider & daseliv

Få Mexico og al dens charme under huden. Bo 3 nætter på Four Seasons i Mexico city og 7 nætter på et af Mexicos skønneste resorts, Belmond Maroma Resort & Spa.

Maldiverne i bedste Robinson Crusoe stil

Oplev det indbydende Gili Lankanfushi på Maldiverne, og bo i en 210 m2 villa i vandet. Sug stemningen, varmen og solen til dig - en fantastisk oplevelse til en attraktiv pris.

Udsigt fra villa

Sommerferie på Seychellerne - det glemte paradis

Oplev et af Seychellernes skønneste og mest trendy luksusresorts, Constance Ephelia. Resortet ligger ud til to fantastiske sandstrande, og du vil bo med den smukkeste udsigt fra din egen private villa.

Oplev spændende Oman og bo i de mest fantastiske omgivelser

Inviter familien til magiske Oman, hvor I kan tilbringe 5 nætter i en stor suite på det ikoniske The Chedi. Der er aktiviteter for alle, flere restauranter at vælge imellem og I bor direkte til stranden, samt kort afstand fra det interessante marked i Muskat.

Kymna suites roof top

Solsikker sommerferie

Designluksus med sol & varme..

Mexico & Mayariget

Nyd et eksklusivt ophold på et af Mexicos allerbedste resorts, Nizuc Resort & Spa. Resortet har flere gourmetrestauranter, pool, privat strand og de lækreste værelser og suiter. Lad dagene gå med forkælelse i de smukkeste omgivelser eller tag på dagsture i mayariget.

tn_print_son_net_spring_2014_domusimages_113.jpg

Forår i fuld flor på Mallorca

Kom sommeren i møde, og få opladt batterierne med masser af sol og blå himmel. Bo på Gran Hotel Son Net og oplev en ganske unik og afslappet mallorcinsk charme - det perfekte getaway med en af Mallorcas bedste beliggenheder.

Oplev Amanzoe - Grækenlands smukkeste hotel

Bo 4 nætter på Amanzoe, Grækenlands smukkeste hotel og en del af det luksuriøse brand Aman.