Tilbud

Græsk sol og varme i børnehøjde

Græsk strandresort, hvor bønene under 12 år bor og spiser gratis, når de bor i samme suite, som deres forældre. Opholdet er inkluderet halvpension og ligger blot en kort flyvning fra Danmark.

Italiensk forår på Michelin restauranter

Besøg hjemlandet for Barolo, Barbaresco og Asti. Smag på de dyrebare dråber og spis middag på hele tre forskellige Michelin Restauranter. Derudover byder Piemonte distriktet på de lækreste oste, samt den eksklusive hvide trøffel fra Alba. I bor på det hyggelige Villa D´Amelia , blot et par timers kørsel fra Milano.

Januarudsalg til Dubai fra 14.900 kr.

Er I også trætte af grå himmel og vådt vejr i Danmark? Udnyt One&Only Royal Mirage' januarudsalg og rejs til sol og varme i Dubai

11735.jpg

Naturskønne Mallorca til sommer

Nyd en uforglemmelig oplevelse. med service i verdensklasse på Jumeirah Port Soller Hotel & Spa. Det spektakulære hotel er beliggende langs. den forrevne kystlinje på det nordvestlige Mallorca og byder på betagende udsigt over enten Middelhavet...

Sommerferie på One&Only Mauritus fra 15.000 pr. person.

Bo og lad jer forkæle på det nyåbnet One&Only Saint Geran på Mauritius. Værelserne er lyse, rummelige og smagfuldt indrettet. I bor ved stranden og tæt på en masse aktiviteter som golf, dybhavsfiskeri, surfing m.m.

Soneva Jani - Et must i 2018

Velkommen til det helt nye luksus resort på Maldiverne med deres vidunderlige 411 m2 villaer på vandet. Et sandt paradis omgivet af krystalklart vand.

tn_1.jpeg

Familie vinterferie i Florida

Hold vinterferien i det berømte South Beach Miami og Orlando. Ocean Drive - med sine skønne, pastelfarvede art deco-bygninger fra 1920’erne, den berømte South Beach og et væld af lækre butikker, gallerier og restauranter - er USA’s...

Sol & sommer på Sicilien

Sommerferien til Sicilien for hele familien eller som par. Verdura er beliggende direkte til golf og strand, er et af Europas skønneste luksushoteller. Udover de mange muligheder for aktiviteter, er det også oplagt at opleve Siciliens smukke natur og historiske byer.

Caribiens romantiske hideaway

Den tidligere engelske koloni-ø, Grenada byder på kuperet og frodigt landskab, med flere vandfald og indbydende sandstrande. Hotel Laluna er godt gemt væk fra andre turister og ligger op ad bjergsiden med frit udsyn til Det Caribiske Hav.