Tilbud

På ski i Courchevel - Paris på is

Udforsk Courchevel og de tre dale alt i mens du bor i skønne omgivelser på Hotel Portetta - til en god pris. En uges ski ferie med halvpension, liftkort, fly og transfer t/r fra 18.990 pr. person.

Skyskrabere & Caribiens ø-paradis, New York til Bridgetown

Fra skyskrabere til Caribiens ø-paradis. På denne rejse kan du opleve en sjælden kombination af New Yorks storbyliv og Caribiens charmerende livsstil. I bor i en Veranda suite med privat balkon og alt er inkluderet i rejsen.

Wildlife - Tanzanias Ngorongoro højland & savanne

Ni dages eksklusiv safari hvor I kommer til at besøge nogle af Tanzanias mest ikoniske områder, alt imens I bor de skønneste steder. På rejsen vil i opleve Arusha, Tarangire, Ngorongoro og Serengeti i al deres pragt.

Med Silver Wind i Caribien, San Juan til Ft. Lauderdale

Et øhav fyldt med eksotiske perler og skøn kultur. Et skib fyldt med delikatesser og en behagelig atmosfære - Med Silversea bliver Caribien næsten ikke bedre. Kom afsted for PRIS inkl. hotelovernatning, fly og transfer t/r.

Wildlife - Serenas Big Five i Kenya

Kenya er altid god for de store naturoplevelser, hvor du på denne safari får oplevet tre vidt forskellige områder og bor på tre unikke lodges. Træk stikket i 9 dage og få Karen Blixens Kenya under huden.

Kryds Atlanten, San Juan til Malaga

Vi har valgt en rejse med SeaDream 1, hvor I vil krydse Atlanten – en oplevelse de færreste har prøvet. Ombord vil I komme til at sige farvel til hverdagen, og byde velkommen til hygge og de gode stunder.

Luksus på Anguilla - Belmond Cap Juluca & caribisk kultur

Alt lige fra det superbe finsand på hotellets ikoniske og nærmest platinhvide strand, til det indbydende og kølige interiør byder Belmond Cap Juluca velkommen med en gennemført og unik stil med tonsvis af caribisk charme og hyggelige detaljer – alt på dette luksus hotel i Anguilla er i sandhed designet til at fortrylle.

Caribiens bountystrande, Ft. Lauderdale til Ft. Lauderdale

Oplev Caribiens juveler med Silver Spirit. På denne rejse er der tid til fordybelse og sjælefred alt i mens du besøger de mest ikoniske øer. I bor i en Veranda suite med privat balkon og alt er inkluderet i rejsen.

Milaidhoo Island Maldives – en smag af det sande Maldiverne

Nok et af Maldivernes smukkeste resorts med beliggenhed på Baa atollen. Resortet excellerer på alle punkter – uden at være prætentiøst. Milaidhoo består udelukkende af store rummelige og lyse villaer, med beliggenhed på stranden eller i direkte vandet – alle med privat pool og panorama udsigt.

One & Only Reethi Rah - Maldiverne venter med sol og varme

One&Only Reethi Rah på Maldiverne er oplagt ferie med den eneste ene eller familien. Her er der tid til samvær og gode stunder i luksuriøse omgivelser.

Be Tulum, Mexico - Autentiske Riviera Maya på første klasse

En oplevelse af velvære, fanstatisk mad og gode stunder på den østlige side af Yucátan halvøen. Hotel Be Tulum er et unikum uden lige, der med sin helt særlige charme går lige under huden. En oplevelse man sent vil glemme.

Belmond La Samanna, St. Martin - Fordyb jer i den charmerende caribiske kultur

Early bird pris på januar - april 2019 Belmond La Samanna byder på den perfekte kombination af autenticitet samt en eksklusiv og privat atmosfære - en blanding der er ganske eftertragtet, når turen går til skønne Caribien. Hotellet er et charmerende tilflugtssted for livsnydere.

Oplev Amanzoe - Grækenlands smukkeste hotel

Bo 4 nætter på Amanzoe, nok et af Grækenlands smukkeste hoteller som er en del af det ultra luksuriøse brand Aman.

Med Silversea i Caribien

Tropisk afslapning i Caribien med Silversea, træk stikket og få den unikke stemning og kultur under huden. I bor i en Veranda Suite, og ombord på Silver Spirit står den på afslapning, udforskning og fantastiske middage.

Italiensk efterår på Michelin restauranter

Besøg hjemlandet for Barolo, Barbaresco og Asti. Smag på de dyrebare dråber og spis middag på hele tre forskellige Michelin Restauranter. Derudover byder Piemonte distriktet på de lækreste oste, samt den eksklusive hvide trøffel fra Alba. I bor på det hyggelige Villa D´Amelia, blot et par timers kørsel fra Milano.

Få det bedste ud af en rejse til Asien med Silversea

Få steder i verden tilbyder flere muligheder for den nysgerrige rejsende end Fjernøsten. Og tager du med et cruise fra Silversea Cruises har du din luksuriøse hotelsuite med dig på hele rejsen.