Tilbud

Sejl med over Atlanterhavet

Sejl ind i en helt unik tidslomme ombord på SeaDream 1 med denne 19 nætters lange tur. over Atlanterhavet her til efteråret.. Ombordstigning i Rotterdam. den 17. oktober. 2020. Herfra sejler SeaDream videre til Portsmouth, UK og efterfølgende Funchal...

23 timer med Aston Martin & d'Angleterre

Forestil dig en eftermiddag, hvor du overgiver dig til de håndsyede lædersæder i Aston Martins Vantage, efterfulgt af en Michelin-middag med overnatning på d'Angleterre.

Sensommer i Italien

Oplev Peacocks favoritter I Lombardiet med et ophold på Mandarin Oriental Milan og Mandarin Oriental Lago di Como. Mandarin Oriental Milan ligger i hjertet af Milano, hvor I finder skøn fusion af milanesisk design og tidløs, orientalsk luksus. Her er...

Amanzoe - Grækenland, privatliv, gastronomi & fantastisk udsigt

Med kun 38 suiter, alle med privat pool, er du sikret fred, ro og gode stunder. Her sættes der pris på privatliv, kulinariske oplevelser og ikke mindst fantastiske udsigter.

Yacht Cruise ved den franske riviera, maj 2021

Tag med SeaDream på yacht cruise i pisen langs den franske riviera; hvor vi blandt andet ligger til ved St. Tropez, Cannes og Sanary-sur-Mer.

Oplev vores hideaway i Piemonte

Besøg hjemlandet for Barolo, Barbaresco og Asti. Smag på de dyrebare dråber og spis middag på hele tre forskellige Michelin restauranter. Derudover byder Piemonte distriktet på de lækreste oste, samt den eksklusive hvide trøffel fra Alba. I bor på det hyggelige Villa D´Amelia, blot et par timers kørsel fra Milano.