Tilbud

Eden Rock - St Barths er genåbnet

Eden Rock – St Barths starter et nyt kapitel. Det sagnsomspundne Caribiske familiehotel, som er en del af Oetker Collections portfølje, genåbner sine døre den 20. november 2019, efter to års omfattende renovering og genopbygning. Hotellet...

Forår på Seychellerne - det glemte paradis

Oplev et af Seychellernes skønneste og mest trendy luksus resorts, Constance Ephelia. Resortet ligger ud til en marine-national park, smukke strande, og med masser af spændende aktiviteter og udforskningsmuligheder, vil I ikke komme til at kede jer.

30% rabat på Rovos Rail fra 1. oktober til 31. december 2019 afgange

Oplev en fantastisk og luksuriøs togtur med legendariske Rovos Rail. Turen starter i Pretoria og slutter ved vidunderlige Victoria Falls.

Wildlife - Serenas Big Five i Kenya

Kenya er altid god for de store naturoplevelser, hvor du på denne safari får oplevet tre vidt forskellige områder og bor på tre unikke lodges. Træk stikket i 9 dage og få Karen Blixens Kenya under huden.

Luksus på Anguilla - Belmond Cap Juluca & caribisk kultur

Alt lige fra det superbe finsand på hotellets ikoniske og nærmest platinhvide strand, til det indbydende og kølige interiør byder Belmond Cap Juluca velkommen med en gennemført og unik stil med tonsvis af caribisk charme og hyggelige detaljer – alt på dette luksus hotel i Anguilla er i sandhed designet til at fortrylle.

Oplev Amanzoe - Grækenlands smukkeste hotel

Bo 5 nætter på Amanzoe, nok et af Grækenlands smukkeste hoteller som er en del af det ultra luksuriøse brand Aman.

Omans Juveler

Opdag Mellemøstens fascination og kompromisløse luksus

Wildlife - Indiens tigre og røde pandaer

De færreste er klar over, at Indien byder på naturoplevelser i særklasse, og netop de helt ekstraordinære naturoplevelser er det vi tilbyder hos Peacock Travel. Små eksklusive grupper eller individuelle rejser med indhold på højeste plan, er vores styrke, og det er nøjagtig det denne rejse byder på.