Tilbud

Roomservice

Sol & strand på Mauritius til spotpris

Nyd efteråret eller vinteren på stranden i sol og varme. The Residence på Mauritius tilbyder hele 30 pct. rabat ved ophold fra 1. Oktober 2017 og et år frem. Rejsen skal bestilles senest 13. oktober.

Gourmet i efterårsferien på Maldiverne

Gourmet på Maldiverne til uhørt lav pris. Rejs i efterårsferien og lad jer forkæle med et afslappende luksusophold, hvor alle de delikate måltider og gode drikkevarer er betalt hjemmefra. I sparer 50 % rabat på opholdet.

Græsk efterår med familie eller venner

Græsk strandresort, hvor bønene under 12 år bor og spiser gratis, når de bor i samme suite, som deres forældre. Opholdet er inkluderet helpension og ligger blot en kort flyvning fra Danmark.

Baren set udefra

1001 nats eventyr på Zanzibar

Luksus boheme med et arabisk touch, på et af Afrikas bedste resorts. I bor direkte til den indbydende sandstrand, hvor samtlige måltider og de næsten alle drikkevarer er inkluderet i opholdet.

tn_str1591po-117868-Resort Pool.jpg

Indian summer i South Beach, Miami

Nyd 9 nætter på den Amerikanske Riviera i efterårsferien som familie eller par. South Beach byder på kulinariske restauranter, indbydende strande og fristende shopping.

Forkælelse i The Big Apple

New York – med det kærlige tilnavn The Big Apple – er byen, der aldrig sover. Her er så meget at spændende opleve, at det er svært at sige, hvor I skal ende og begynde.

Gastronomiske Piemonte i Norditalien

Besøg hjemlandet for Barolo, Barbaresco og Asti. Smag på de dyrebare dråber og spis middag på hele tre forskellige Michelin Restauranter. Derudover byder Piemonte distriktet på de lækreste oste, samt den eksklusive hvide trøffel fra Alba. I bor på det hyggelige Villa D´Amelia , blot et par timers kørsel fra Milano.

Safari og strandferie for livsnydere

Tag på jeres livs rejse med safari i Kenya, hvor I bor i luksuriøse telte i første parket til de vilde dyr. Efterfølgende får I nogle afslappende dage på smukke Praslin, Seychellerne. Her bor I blot 15 meter fra strandkanten med det fineste hvide sand og azurblå ocean.