Tilbud

30% rabat på Rovos Rail fra 1. oktober til 31. december 2019 afgange

Oplev en fantastisk og luksuriøs togtur med legendariske Rovos Rail. Turen starter i Pretoria og slutter ved vidunderlige Victoria Falls.

Udforsk Mexico - Pyramider, hvalhajer & strandliv

Få Mexico og al dens charme under huden. Bo 3 nætter på Four Seasons i Mexico city og 7 nætter på et af Mexicos skønneste resorts, Belmond Maroma Resort & Spa.

Sommer-krydstogt med Silversea

Fabelagtigt Middelhavets-krydstogt til en fantastisk pris. Normalpris kr. 36.000 pr. person alene for krydstogtet. Vi har sammensat rejsen til dig inklusive fly og transport til/fra skibet og til en helt unik pris; kr. 29.800 pr. person.

tn_2 (2).jpg

Abu Dhabis svar på Maldiverne

The St. Regis, Saadiyat Island kombinerer en unik blanding af raffineret elegance og varm middelhavsstil. Alle værelser har private terrasser og butlerservice.

The Chedi Muscat - Besøg magiske Oman og bo i de mest fantastiske omgivelser

Inviter familien til magiske Oman, hvor I kan tilbringe 5 nætter i en stor suite på det ikoniske The Chedi. Der er aktiviteter for alle, flere restauranter at vælge imellem og I bor direkte til stranden, samt kort afstand fra det interessante marked i Muskat.

Sommeridyl i Alperne - Frankrig og Schweiz

Oplev det smukke Frankrig og  Schweiz med privatchauffør, hvor I vil overnatte på nok nogle af de bedste 5-stjernede hoteller i de forskellige områder. 

Kudadoo Private Island - Paradis med fokus på detaljen

Et unikum i Det Indiske Ocean. Nyd godt af deres AAA koncept og oplev sjælefred på et nyt niveau.

Baros - Essensen af Maldiverne

7 nætter med turkisblåt hav og kridhvide bounty strande. Baros er et af de mest billedskønne resorts på Maldiverne og blev blandt andet kåret til verdens mest romantiske resort i 2017.

Wildlife - &Beyond safari i Sydafrika

Et fantastisk Sydafrika safari på to af &Beyonds sublime safarilodges i Phinda Private Game Reserve

Storbyliv & ørkencharme - Emiraterne på første klasse

Dubai og Abu Dhabi er en oplevelse i sig selv, men kombineres storbyferien med et ørkeneventyr, går det hele op i en højere enhed.

Wildlife - Serenas Big Five i Kenya

Kenya er altid god for de store naturoplevelser, hvor du på denne safari får oplevet tre vidt forskellige områder og bor på tre unikke lodges. Træk stikket i 9 dage og få Karen Blixens Kenya under huden.

Luksus på Anguilla - Belmond Cap Juluca & caribisk kultur

Alt lige fra det superbe finsand på hotellets ikoniske og nærmest platinhvide strand, til det indbydende og kølige interiør byder Belmond Cap Juluca velkommen med en gennemført og unik stil med tonsvis af caribisk charme og hyggelige detaljer – alt på dette luksus hotel i Anguilla er i sandhed designet til at fortrylle.

Oplev Amanzoe - Grækenlands smukkeste hotel

Bo 5 nætter på Amanzoe, nok et af Grækenlands smukkeste hoteller som er en del af det ultra luksuriøse brand Aman.

Sensommer i Middelhavet

11 nætters sensommer cruise med Silversea. Normalpris kr. 50.250 pr. person alene for krydstogtet. Vi har sammensat rejsen til dig inklusive fly, en hotelovernatning i Lissabon og transport til/fra skibet og til en helt unik pris; kr. 40.620 pr. person.

Velkommen til Lykke & Seychellerne

Med 25 år i branchen og 10 års intens kærlighed til Det Indiske Ocean formår Lykke Graff at skræddersy rejser, der går lige i hjertet.