Tilbud

Med Silversea i Caribien

Tropisk afslapning i Caribien med Silversea, træk stikket og få den unikke stemning og kultur under huden. I bor i en Veranda Suite, og ombord på Silver Spirit står den på afslapning, udforskning og fantastiske middage.

Royal Palm Beachcomber Luxury, Mauritius - forkælelse & velvære på højt niveau

Royal Palm er unægteligt et af de fineste hoteller på Mauritius hvor du kan forvente perfektion fra start til slut.

Middelhavet med SeaDream Yacht Club

Mange tager på en rejse med SeaDream blot for skibet og servicens skyld, men kombinerer man det med Middelhavet - så har man i sandhed en rejse man vil kunne mindes ved de kommende år.

Italiensk forår på Michelin restauranter

Besøg hjemlandet for Barolo, Barbaresco og Asti. Smag på de dyrebare dråber og spis middag på hele tre forskellige Michelin Restauranter. Derudover byder Piemonte distriktet på de lækreste oste, samt den eksklusive hvide trøffel fra Alba. I bor på det hyggelige Villa D´Amelia, blot et par timers kørsel fra Milano.

Milaidhoo Island Maldives – en smag af det sande Maldiverne

Nok et af Maldivernes smukkeste resorts med beliggenhed på Baa atollen. Resortet excellerer på alle punkter – uden at være prætentiøst. Milaidhoo består udelukkende af store rummelige og lyse villaer, med beliggenhed på stranden eller i direkte vandet – alle med privat pool og panorama udsigt.

Få det bedste ud af en rejse til Asien med Silversea

Få steder i verden tilbyder flere muligheder for den nysgerrige rejsende end Fjernøsten. Og tager du med et cruise fra Silversea Cruises har du din luksuriøse hotelsuite med dig på hele rejsen.

tn_print_son_net_spring_2014_domusimages_113.jpg

Smuttur til et af Mallorcas mest charmerende områder

Nyd sommeren og få opladt batterierne med masser af sol og blå himmel. I Bor på Gran Hotel Son Net hvor I vil opleve en ganske unik og afslappet mallorcinsk charme - det perfekte getaway med en af Mallorcas bedste beliggenheder.

Mexico - Autentiske Riviera Maya på første klasse

En oplevelse af velvære, fanstatisk mad og gode stunder på den østlige side af Yucátan halvøen. Hotel Be Tulum er et unikum uden lige, der med sin helt særlige charme går lige under huden. En oplevelse man sent vil glemme.

Sommerferie på One&Only Mauritius.

Bo og lad jer forkæle på det nyåbnet One&Only Saint Geran på Mauritius. Værelserne er lyse, rummelige og smagfuldt indrettet. I bor ved stranden og tæt på en masse aktiviteter som golf, dybhavsfiskeri, surfing m.m.

Baros - Essensen af Maldiverne

7 nætter med turkisblåt hav og kridhvide bounty strande. Baros er et af de mest billedskønne resorts på Maldiverne og blev blandt andet kåret til verdens mest romantiske resort i 2017.

Velkommen til Lykke & Seychellerne

Med 25 år i branchen og 10 års intens kærlighed til Det Indiske Ocean formår Lykke Graff at skræddersy rejser, der går lige i hjertet.

Gourmet og luksusoplevelser på Mauritius

Constance Le Prince Maurice er et af de mest eksklusive & charmerende resorts på Mauritius. Her kan I blandt andet nyde de skønneste laguner, to 18 hulers golfbaner og gastronomi på højt niveau.

Seychellerne - naturskønt paradis for livsnydere

Oplev frodige Praslin med sit enorme koralrev, se de fredede fuglearter på Cousin Island og besøg de ældgamle kæmpeskildpadder på Curieuse...

Hvalhajer, pyramider & daseliv

Få Mexico og al dens charme under huden. Bo 3 nætter på Four Seasons i Mexico city og 7 nætter på et af Mexicos skønneste resorts, Belmond Maroma Resort & Spa.

Maldiverne i bedste Robinson Crusoe stil

Oplev det indbydende Gili Lankanfushi på Maldiverne, og bo i en 210 m2 villa i vandet. Sug stemningen, varmen og solen til dig - en fantastisk oplevelse til en attraktiv pris.

Oplev spændende Oman og bo i de mest fantastiske omgivelser

Inviter familien til magiske Oman, hvor I kan tilbringe 5 nætter i en stor suite på det ikoniske The Chedi. Der er aktiviteter for alle, flere restauranter at vælge imellem og I bor direkte til stranden, samt kort afstand fra det interessante marked i Muskat.

Kymna suites roof top

Solsikker sommerferie

Designluksus med sol & varme..

Mexico & Mayariget

Nyd et eksklusivt ophold på et af Mexicos allerbedste resorts, Nizuc Resort & Spa. Resortet har flere gourmetrestauranter, pool, privat strand og de lækreste værelser og suiter. Lad dagene gå med forkælelse i de smukkeste omgivelser eller tag på dagsture i mayariget.

Oplev Amanzoe - Grækenlands smukkeste hotel

Bo 4 nætter på Amanzoe, Grækenlands smukkeste hotel og en del af det luksuriøse brand Aman.