Vamizi island

Vamizi Øen er blot tolv kilometer lang og en kilometer bred, øen har dejlige strande og roligt vand, er et paradis for både voksne og børn.
De mile lange strande er helt øde og nærmest kun for dig og klar til at blive udforsket.Det er et meget eksotisk og privat sted , et fristed for både mennesker og dyr. De grønne skildpadder komme i land for at lægge deres æg på stranden & i mangroveskoven er der sjældne samango aber og farverige eksotiske fugle.

Crusoe har opfundet Castaway chic, men Vamizi Island definerer det........... med fantastisk romantiske træ villaer langs en af ​​de smukkeste strande i verden. De er designet så der er masser af privatliv for nygifte såvel som for familier,  villaen er dit eget domæne hvor du virkelig kan slappe af - slappe af fra hverdagens stress med en massage eller blot nyde udsigten over din egen private strand.
Søger du lidt selskab kan det altid findes i baren og restauranten som er det naturlige omdrejningspunkt på øen. Vælg mellem et udvalg af cocktails eller udforsk listen af fine vine og læn dig tilbage i de bløde puder.
Der er ingen dresscode her, så tag skoene af og slap helt af.

'Unikke muligheder er svære at finde, men den magiske Tusitiri dhow er nu baseret på Vamizi Island og tilbyder dig mulighed for at nyde en dhow safari under jeres ophold.
Tusitiri som normalt er hjemmehørende i Lamu (Kenya) er en af de fineste dhows på den østafrikanske kyst. Tusitiri er blevet omhyggeligt restaureret til komfortabelt rumme op til 10 gæster til halv-og heldags udflugter samt overnattende safaris.

Tusitiri er en charmerende måde at udforske øerne, og farvandene omkring Vamizi og Quirimbas Archipelago. Livet om bord er afslappet og fokuseret på hendes smukke brede dæk (Tusitiri er 58ft lang og 23 m bred) med polstrede siddepladser, dejlige områder og en central spiseplads omkring dhow 's mast.
Om aftenen nyder man stjernerne på komfortable bedrolls, måltiderne er som regel frisk fisk og skaldyr og lokale produkter ledsaget af et fremragende udvalg af husets vine. Badekåber og kikoi håndklæder leveres og under dæk er der badeværelse samt kabine plads til bagage og dressing.
Ombord der nogle dejlige værter John og Lulu Clark som både er dyrelivs og hav entusiaster. Ud over at være en kvalificeret safari guide så er John også en ivrig fisker.

Fuld/halv eller flere dages safarier bør reserveres på forhånd for at få plads.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.