Ellerman Villa

Villaen er defineret ved de moderne linjer og smukke panorama havudsigt. Døgnet rundt er der diskret opmærksomhed fra en personlig butler, kok som sikrer, at Ellerman Villa er af højeste niveau af Capetonian luksus. Villaen har en privat indgang, tre rummelige soveværelser og en separat tv-stue, spisestue mm. 

Værelserne: 
Der er også to separate soveværelser på den nederste etage. Villaens Størrelse (gulvplads, pool dæk, værelser, kælder ialt): 1760m2. Soveværelser og badeværelser: Sovepladser: 6 gæster i 2 dobbeltværelser og 1 twin værelse eller 10 (hvis man tager de to ekstra værelser nedenunder med) Tre en-suite værelser alle med sensationel udsigt over havet. Badeværelserne er udført i travertin og har store brusere og separat badekar. De nedre spa værelser kan ændres til to dobbeltværelser (mod et ekstra gebyr).

Living områder: Det er åbne og lyse opholdsstuer, med direkte adgang til poolen på terassen. En separat opholdsstue med fladskærms-plasma-tv, og to spa-værelse. En højteknologisk rustfrit stål køkken, fuldt lager med lækkerier fra de bedste gourmet madbutikker i byen.

Udendørs: Enorme teakdæk terasse der synes at svæve over havet. 

Andet: Butler, privat kok, og rengøringsteam. Serviceres dagligt. 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.