Steenberg Hotel - Constantia

Cape Towns første vingård blev etableret helt tilbage i 1682 og er i dag forvandlet til det luksuriøse Steenberg Hotel & Spa. Hotellet ligger i den rolige Constantia, blot 20 minutters kørsel fra hjertet af Cape Town, med en formidabel udsigt ud over False Bay og Steenberg Mountain.

Vingård som kulturarv

Hovedbygningen, Manor House, er nænsomt restaureret med respekt for den originale og specielle byggestil, som tydelig viser en tysk/hollandsk indflydelse. I dag er bygningen udnævnt til et Provincial Heritage Site.

Vin, mad og forkælelse

Steenberg Hotel & Spa er i dag et eksklusivt hotel med en prisvindende vingård, populære vinsmagningsarrangementer, lækker spa og en fantastisk 18-hullers golfbane.

Steenberg producerer nogle af Sydafrikas fineste Sauvignon Blanc, Merlot og Cap Classique vine. Men udvalget er endnu større og deltagelse i et af hotellets mange vinsmagningsarrangementer.

Hotellet har to restauranter: Tryn med tilhørende bar lounge samt Bistro Sixteen82, som serverer innovative retter kreeret med lokale råvarer. Nyd maden indenfor eller på den store terrasse med udsigt til det reflekterende vandbassin.

I Steenberg Spa leveres forkælelse i særklasse og spamenuen byder på alt fra klassiske behandlinger til medicinsk terapi. Nyd de eksklusive omgivelser eller spørg om behandling i den duftende Scented Garden.

Steenberg Golf Estate & Private Golf Club

Steenberg Golf Clubs 18-hullers mesterskabsbane tiltrækker golfspillere, der søger en førsteklasses golfoplevelse. Banen, der er designet af Peter Matkovich, kåres konsekvent som en af de bedst vedligeholdte golfbaner i Sydafrika. Med en længde på 76 meter byder fx det 14. hul på den største green i hele Afrika.

24 eksklusive værelser

Der er kælet for alle detaljer – fra de luksuriøse tekstiler til de overdådige badeværelser - uagtet om valget falder på et ophold i et klassisk værelse eller i de imponerende villaer. Her er som minimum gratis Wi-Fi, USB-stik, aircondition, en flaske vin ved ankomst, badekåber og slippers, luksuriøse toiletartikler, minibar, tv og friske blomster.

Værelser: Fra 25-52 m2 og villaer: 2-vær. Villa på 166 m2 og 3-vær. Villa på 161 m2. Begge har egen pool

Udforsk og oplev

Vest-Kapprovinsen byder på utallige oplevelser. Tag på hvalsafari, trekking eller mountainbike tur. Besøg Robben Island, Boulders pingvinkoloni eller Kirstenbosch Botanical Gradens. Og naturligvis Cape Town.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.