Kichaka Expeditions

Tag med på en rejse, der vil give minder for livet. Oplev naturen og vilde dyr helt tæt på med Kichakas Walking Safaris i Ruaha National Park, en af de mest uberørte vildmarker i Tanzania.

Dine værter vil guide dig sikkert gennem denne fantastiske vildmark, bakket op af en venlig, varm og hjælpsomme tanzaniske personale.

Kichakas lejr har en lethed i mobilitet, der sikrer, at man aldrig er begrænset til kun ét område. Det giver muligheden for at være et skridt foran i spillet og giver en varieret og interaktiv Safari oplevelse.

Kichaca tager ikke mere end seks gæster af gangen, hvilket sikrer fuldstændig eksklusivitet. Lejr tilbyder komfortable senge i sikre godt beskyttede telte. Hvert telt har sit eget separat badeværelse som sikrer komfort og funktionalitet. Der er en rummelig overdækket terrasse i fronten med fremragende udsigt, ideel til at sidde og slappe af i eftermiddagen med en kikkert roligt se de dyr og fugle, der kan vove sig ind lejren.

Kichaka tager de allerstørste forholdsregler for at holde fodaftrykket på denne vidunderlige uspolerede jord til et absolut minimum.

De sunde måltider i lejret bliver tilberedte på stedet ved hjælp af kun de friskeste råvarer fra de nærmeste by markeder. I Kichaka er der en dansk medejer som gør at de små detaljer passer til os.......

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.