Tsarabanjina

Oplev den luksuriøse resort Constance Tsarabanjina og dens afslappede, barfodet elegance. Dette intime øko-venlige resort ligger på sin egen afsondrede ø ud for Madagaskars kyst. Øen byder på unik biodiversitet og farvand stort set stadig uudforsket.

Resortens luksuriøse Beachfront Villaer kombinerer Madagaskars kunst og kultur i en elegant moderne stil med brug af kun naturlige materialer. Villaer har smukke, rummelige palisander og fuldt møbleret terrasse, hvor man kan betragte den smukke solnedgange og en fantastisk strand og krystalklare vand.

En tur til Tsarabanjina er som en rejse i fodsporene på Robinson Crusoe blødgjort med den ekstra komfort og luksus som Constance Hotels & Resorts byder på. Gå gennem uudforskede tropiske skove eller dykke i farvande der vrimler med fisk, rokker og farverigt koralrev. Andre aktiviteter omfatter snorkling, vandski, tennis, sejlsport og fitness mm.

Måltider kan nydes på den elegante mezzanin med udsigt over Det Indiske Ocean. Restauranten byder på de friskeste skaldyr og andre eksotiske retter.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.