Grace Mykonos

Grace Mykonos er et eksklusivt 31 værelse boutique-hotel, der tilbydder førsteklasses service i en atmosfære af ubesværet charme. Hotellet er placeret over Agios Stefanos strand med oversigt over det azurblå vand i Det Ægæiske Hav og øen Delos.

Hotellet omhyggeligt kombinerer traditionel mykensk arkitektur med moderne materialer, tekstiler og design, hvilket resulterer i en afslappet og harmonisk atmosfære. Den intime Grace Restaurant ligger på swimmingpoolen niveau og tilbyder lækre middelhavskøkken - det perfekte sted at slappe af både dag og nat. Morgenmad à la carte tilbydes hele dagen.

Gæsterne kan gør brug af en fuldt udstyret fitnesscenter og et boutique spa med en bred vifte af behandlingsmuligheder.

Hotellet er perfekt beliggende med nem adgang til byens liv. Mykonos Town charmerende centrum er en fem minutters kørsel væk og er fuld af spændende aktiviteter. Gæsterne kan udforske de smalle snoede gader og mange butikker, restauranter, barer og klubber. Gæsterne kan besøge Mykonos vindmøller, en kvintessens element i Mykonian landskab, såvel som de mange sandstrande rundt om øen. Vælg mellem berømt livlige strande eller de mere afsondret og romantiske af dem.

Hotellets indkvartering omfatter luksussuiter, familie suiter og deluxe værelser, mange med privat svømmebassin. For den ultimative eksklusiv indkvartering vælg fra en af VIP Suiternes, herunder ultra- luksuriøse Grace Suite. De fleste værelser er med havudsigt for at sikre maksimal nydelse af hotellets misundelsesværdig position.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.