Grace Santorini

Grace Santorini er et eksklusivt boutique-hotel som tilbyder ultimative luksus på Santorini,  med den mest perfekte udsigt over det Ægæiske Hav.

Dette boutique- hotel kombinerer elegance, førsteklasses service og den fineste mad og drikke med en følelse af  fred og sindsro.

Hotellet er blevet nævnt i Condé Nast Traveller Gold List 2012 som hotellet med den bedste beliggenhed i Europa. Hotellet er beliggende på toppen af de høje klipper. Grace Santorini er det perfekte udsigtspunkt og herfra kan man nyde de berømte Santorini solnedgange, der indhyller Grækenland i Kykladerne. 

Hotellets infinity pool har en fantastisk og uforstyrret havudsigt og The Villa, en 400 m2  suite, er en af ​​de største og mest storslåede hotel suiter i de græske øer. Suiten er ideel til par eller små grupper, med egen privat spa og køkken, og en stor privat pool.

Værelserne og suiterne har moderne indretning med lækre designer møbler og egen balkon. 

Forfriskninger og  cocktails samt lettere anretninger serveres  i hotellets poolbar. Restauranten serverer middelhavsinspirerede fusionsretter i den elegante spisestue eller ude på terrassen med den smukke havudsigt.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.