Vidunderlige Kreta i eget tempo

Kreta er en ø der byder på masser af historie og spændende områder der bare venter på at blive udforsket. I kan blandt andet besøge det berømte palads i Knossos, der med sin lange historie kan dateres tilbage til år 7.000 f.kr..

Er I til natur, er Samaria Kløften et besøg værd. Kløften som ligger i en nationalpark af samme navn, blev dannet af en flod som løb mellem Lefká Óri og Volakias. Med sin længde på 18 km, er det en af de længste i Europa.
En tur til en af de mange dejlige strande er også anbefalelsesværdigt - Kreta byder nemlig på nogle af de mest pittoreske sandstrande i det Ægæiske hav, og måske endda Middelhavet.

Kretas unikke kultur.
Kommer I helt under huden på øen, vil I måske erfare at kulturen differentiere sig fra den traditionelle græske kultur, som vi alle kender. Grundet øens unikke historie - lige fra den græske mythologis spændende sagn om Zeus fødsel på øen, til Theseus kamp mod Minotaurusen i labyrinten, til 2. verdenskrig og de slag der blev kæmpet. Alt dette har sat præg på denne perle i det Ægæiske hav.

I kommer til at bo på det skønne Elounda Gulf Villas & Suites, hvor I vil tilbringe 7 nætter i en Massage Suite med privat pool og terrasse. Suiten har en betagende panoramaudsigt ud over det dybblå Ægæiske hav, og I har komplet privatliv samt god plads til at nyde det gode liv under den lune sol. Hotellet anses for at være et af de bedste på øen - her kommer I ikke til at mangle noget.

 

Afrejseperioder og priser:
21. juni - 15. august 2018
Fra 31.500 pr. person ved 2 voksne.

Rejsen inkluderer følgende:
- Fly København - Chania t/r.
- Lejebil (BMW 1-serie eller lign.)
- 7 nætter i en Massage Suite
- Morgenmad
- Gratis parkering

Kontakt os for pris på andre værelses kategorier eller hvis I ønsker at kombinere rejsen med et par dage til Athen.

 

 

Elounda Gulf Villas and Suites

Det fantastiske 5 stjernede "Villa-Hotel" Elounda Gulf Villas & Suites, som er medlem af Small Luxury Hotels of the World og vinder af Grækenlands 'Villa Award', er en perle på Kreta med udsigt udover det blå Middelhav. Her er privatliv, raffineret luksus og høj personlig service i højsædet.

Det eksklusive og prisbelønnede boutique-hotel, på den solsikre ø Kreta tilbyder 18 eksklusive luksusvillaer, hver med sin egen private pool og 10 stilfulde og luksuriøse suiter. Overflod, charme og elegance er kendetegnende for den oplevelse der venter de besøgende på det familieejede Elounda Gulf Villas & Suites.

 

Livsnydere kan starte her,
Kontakt Pernille

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.