Sani Resort

Familieejede og bæredygtige Sani Resort er et af verdens førende familie og strand resorts. Sani Resort ligger på i Halkidiki på Kassandra halvøen, 50 minutters kørsel fra Thessaloniki lufthavn, og strækker sig over 1000 hektar land, omgivet af fyrreskov og gyldne sandstrande.

Sani Resort består af fem prisvindende hoteller, hvert med sin hel egen charme. Det overdådige og pulserende Sani Beach, diskrete og raffinerede Sani Club, afslappede og elegante Porto Sani, det eksklusive og intime Sani Asterias samt private og smagfulde Sani Dunes.

Alle fem hoteller ligger i gå distance til hinanden, men stadig langt nok fra hinanden til at skabe en reel følelse af individualitet. Hjertet af Sani er den pulserende og glamourøse havn, Sani Marina, med sine overdådige restauranter, barer og butikker.

Sani er det perfekte getaway til familier og børn i alle aldre. I kan vælge imellem fyrre restauranter og barer, og utallige udflugter og aktiviteter. Fra Chelsea FCF Football Academy over Rafa Nadal TC Academy til Bear Grylls Survival Academy og mange flere. Imens børnene har et fuldt program, kan forældrene slappe af ved poolen, stranden, eller i et af de fem unikke spaområder. Serviceniveauet er meget højt på Sani og resortets gæster nyder en meget personlig service og en enestående kulinarisk oplevelse med et stort udvalg.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.