Dinarobin Beachcomber

Dinarobin Hotel Golf & Spa er et elegant femstjernet feriested, der er et paradis for fred og ro - den ideelle ramme for din luksusferie i Mauritius og det perfekte fristed til at forny din krop og sjæl.

Med swimmingpools spredt med små øer oplyst med blomster, rummelige tømmerflåde-øer, terrasser designet med havudsigt og tropiske haver plantet med eksotiske træer er Dinarobin symbolet på tropisk elegance i Mauritius.

Skøn strandlinje i læ af Le Morne

Beliggende på den mest naturskønne strandlinje i Mauritius med det spektakulære Le Morne-bjerg, der fungerer som en dramatisk kulisse, tilbyder Dinarobin en intim landsbyindstilling. Feriestedet byder på luksuriøs all-inclusive suite indkvartering, der harmonerer harmonisk med de frodige tropiske haver.

Dinarobin hotellet og Paradis hotellet er tilstødende og deler dermed enkelte faciliteter, såsom golfbanen. Dermed har gæster i Dinarobin adgang til 18-hullers golfbane i Paradis og kan vælge at spise på otte indbydende restauranter, fire på hvert hotel.

Aktiviteter til vands og på lands

Dinarobin tilbyder også en række gratis land- og vandsportsaktiviteter og adgang til yderligere to golfbaner i nærheden. Spaet ved Clarins er uden tvivl det smukkeste spa i Mauritius og det ideelle sted at slappe af og blive forkælet.

Feriestedets fantastiske omgivelser suppleres med service i verdensklasse. Det altid opmærksomme personale er opmærksom på alle dine behov i restauranterne, i din suite eller på stranden, mens du slapper af i skyggen under din parasol.

For absolut overbærenhed under din ferie i Mauritius skal du vælge Dinarobin Resort, der tilbyder nye standarder i luksus, et roligt og skønhedssted, der vil berolige dine sanser.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.