Dinarobin Beachcomber, Mauritius - Et fristed for fred & ro

Med beliggenhed på den mest naturskønne strand, og det spektakulære Le Morne-bjerg i baggrunden, tilbyder Dinarobin en ganske speciel atmosfære.

Skøn strandlinje i læ af Le Morne

All-suite resortet byder på luksuriøs indkvartering uanset hvilken bolig I vælger, og suiterne harmonerer perfekt med de frodige tropiske omgivelser.

Dinarobin Beachcomber har en tilstødende 18-hullers golfbane der byder på de skønneste udsigter. Banen har ry for at være en af de smukkeste der findes på Mauritius, med de majestætiske omkringliggende bjerge og den skønneste frodige natur. Med fairways og greens der snor sig langs lagunen, er I sikret nogle runder golf der med sikkerhed vil være en oplevelse – uanset hvor godt der spilles! Skulle I blive trætte af den idylliske bane, findes der yderligere to baner i nærheden.

Aktiviteter til vands og på lands

Er I ikke de store golfspillere, tilbyder Dinarobin selvfølgelig også en række land- og vandsportsaktiviteter. I kan blandt andet låne mountainbikes, og køre ud på udforskning i de frodige omgivelser. Clarins spaen er også et absolut must at besøge. Det er uden tvivl et af de smukkeste I finder på den charmerende ø, og det ideelle sted at slappe af og blive forkælet.

Resortet har i alt fire spændende restauranter at vælge i mellem, skulle det utrolige tilfælde ske at restauranterne ikke falder i smag, kan I med en ganske kort spadsertur, besøge søsterhotellet længere nede på stranden. Her finder I fire nye delikate spisesteder. 

De fantastiske omgivelser suppleres naturligvis også med en service i verdensklasse. Det altid opmærksomme personale gør en dyd i at imødekomme alle jeres behov. Dinarobin Beachcomber byder på høje standarder og fokus på livsglæde – det perfekte retreat til en afslappet ferie, der med sikkerhed vil være en fryd for alle sanser.

Afrejseperioder og priser:

26. juli - 30 september 2018
Fra kr. 22.665 pr. person, når to voksne rejser sammen.

1. oktober - 31 oktober 2018
Fra kr. 25.950 pr. person, når to voksne rejser sammen.
(Rejsen skal bestilles senest 60 dage før afrejse)

Rejsen inkluderer:
- Fly København – Mauritius t/r med Emirates
- 7 nætter i en Junior Suite  
- Halvpension (morgen og aftensmad)
Privat transfer til- og fra resortet

Livsnydere kan starte her,
Kontakt Lykke

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.