Greenland Adventure #2

Quark Expeditions var en af de første til at tilbyde eventyrsrejser i polarregionerne. Denne 9 dages rejse byder på et omfattende udvalg af aktiviteter så du har mulighed for at opleve det autentiske grønlandske eventyr, som passer dig bedst.

Når vi sejler igennem Sydøstgrønlands spektakulære fjorde, kan vi bruge Ultramarines helikoptere, for at komme til områder, andre ikke kan nå. Stig op ad gletsjerne og træd ind på Grønlands store indlandsis. Rejs med helikopter til gletsjersøer som ligger højt oppe i de alpine zoner. Gå rundt i tundraen med en lokal kok og nyd et uforglemmeligt måltid tilberedt med lokale ingredienser. Deltag i vores grønlandske eventyr, og vend hjem med livslange minder om et af jordens mest fascinerende områder.

Hent hele rejsebeskrivelsen (på engelsk) som PDF [6,3MB]

Explorer Suite med vindue, 26,5 m2 v/2 personer fra kr. 67.520 pr. person

Beliggende på Deck 3 og har ca. 26,5 m2 indvendig plads.

Indeholder dobbeltseng eller to separate, sofaområde, stort vindue, skrivebord, køleskab, TV, badeværelse med bruser og gulvvarme.

Balcony Suite med privat balkon, 25,8 m2 v/2 personer fra kr. 68.940 pr. person

Beliggende på Deck 4 og Deck 6 og har ca. 21 m2 indvendig plads samt 4,8 m2 balkon. Nogle af disse suiter har connecting doors, der gør dem idelle til familier.

Indeholder dobbeltseng eller to separate, sofaområde, privat balkon, skrivebord, køleskab, TV, badeværelse med bruser og gulvvarme.

Deluxe Balcony Suite med privat balkon, 34 m2 v/2 personer fra kr. 80.750 pr. person

Beliggende på Deck 4 og Deck 6 og har ca. 27,8 m2 indvendig plads samt 6,5 m2 balkon. Deluxe Balcony Suiterne er den første kategori, der giver ekstra privatliv på badeværelset med et lukket toilet, komplet badekar og bruser, så alle lettere kan gøre sig klar om morgenen.

Indeholder dobbeltseng eller to separate, sofaområde, privat balkon, skrivebord, køleskab, TV, badeværelse med bruser, badekar og gulvvarme.

Terrace Suite med privat balkon, 41,8 m2 v/2 personer fra kr. 83.120 pr. person

Beliggende på Deck 6 og har ca. 32,5 m2 indvendig plads samt 9,3 m2 balkon. Denne kategori er placeret godt midtskibs, der giver mindst bevægelse og har skibets største balkoner.

Indeholder dobbeltseng eller to separate, sofaområde, ekstra stor privat balkon, skrivebord, køleskab, TV, badeværelse med bruser, badekar og gulvvarme.

Penthouse Suite med privat balkon, 40 m2 v/2 personer fra kr. 87.840 pr. person

Eneste kategori beliggende på Deck 7 og har ca. 34,3 m2 indvendig plads samt 6,2 m2 balkon. Indretningen gør, at der er fuld udsigt direkte fra sengen. Desuden ligger suiterne på samme dæk som skibets Spa og fitness.

Indeholder dobbeltseng eller to separate, sofaområde, stor privat balkon, skrivebord, køleskab, TV, badeværelse med bruser, badekar og gulvvarme.

Owner's Suite med privat balkon, 45 m2 v/2 personer fra kr. 104.380 pr. person

Beliggende på Deck 6 og har ca. 41,4 m2 indvendig plads samt 4,3 m2 balkon. Her er ekstra god plads, der gør suiten ideel som samlingspunkt, hvis familien eller vennepar rejser sammen.

Indeholder dobbeltseng eller to separate i aflukket soveværelse med walk-in closet, stor stue med sofaområde og ekstra skabsplads, privat balkon, skrivebord, køleskab, TV, badeværelse med bruser, badekar, gulvvarme og separat pudderværelse.

Ultra Suite med privat balkon, 56 m2 v/2 personer fra kr. 113.830 pr. person

Beliggende på Deck 6 og har ca. 52,3 m2 indvendig plads samt 4,3 m2 balkon. Dette er skibets største og mest luksuriøse suite, der byder på mest plads og opbevaringsrum i eksklusive omgivelser.

Indeholder dobbeltseng eller to separate i aflukket soveværelse med walk-in closet, stor stue med sofaområde og ekstra gang med walk-in closet, privat balkon, skrivebord, køleskab, TV, badeværelse med bruser, badekar, gulvvarme og separat pudderværelse.

Inkluderet i denne rejse er:

  • Flyrejse fra Kastrup til Reykjavik tur/retur. Kontakt os for flyrejse fra andre lufthavne
  • Flyrejse mellem Reykjavik og Narsarsuaq tur/retur
  • 7 nætter ekspeditions cruise i valgt suitekategori
  • En hotelovernatning i Reykjavik efter cruiset
  • Alle måltider, snacks og softdrinks samt udvalgte vine og øl til middage ombord på skibet.
  • Drikkepenge til personale ombord på skibet.
  • Guidede udflugter i små grupper på 8-10 personer i land og til søs med ekspeditionsholdet
  • En Quark Expeditions(R) parka
  • Lån af vandtætte ekspeditionsstøvler til udflugterne

 

Fotos af David Merron, Acacia Johnson, Sue Flood, Michelle Sole, Nicky Souness

Lørdag den 17. juli - Søndag den 25. juli 2021

Dag Destination Dato
1 Flyrejse fra Kastrup til Reykjavik og videre til Narsarsuaq Lør den 17. jul
1 Narsarsuaq, Grønland Lør den 17. jul
2 Udforsker Sydgrønland Søn den 18. jul
3 Udforsker Sydgrønland Man den 19. jul
4 Udforsker Sydgrønland Tir den 20. jul
5 Udforsker Sydgrønland Ons den 21. jul
6 Udforsker Sydgrønland Tor den 22. jul
7 Udforsker Sydgrønland Fre den 23. jul
8 Narsarsuaq, Grønland Lør den 24. jul
8 Flyrejse fra Narsarsuaq til Reykjavik Lør den 24. jul
8 Reykjavik, Island Lør den 24. jul
8 Hotelovernatning i Reykjavik Lør den 24. jul
9 Flyrejse fra Reykjavik til Kastrup Søn den 25. jul
Ultramarine

Ultramarine er det nyeste skib i Quark Expeditions flåde med jomfrurejse april 2021. Skibet er bygget til at sejler i polarområderne og har den nyeste teknologi indenfor komfort og bæredygtighed. Her er plads til 199 gæster og en besætning på 140.

Læs mere i Ultramarine brochuren.

 

 


Kontakt Jesper

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.