Regent Seven Seas Cruises er til dig, der søger en ultra-luksus cruise oplevelse, med mest indeholdt i prisen.  Læs mere

Krydstogter på De 7 have

Rederiet sejler til et hav af destinationer i både Caribien, Europa, USA, Alaska, Sydamerika, Asien og Down Under. Gæsterne ombord er et mix af mange nationaliteter med fælles interesse for det gode liv.

Atmosfæren ombord er elegant, men afslappet. Du kan derfor lade smoking og balkjoler blive hjemme. 

Særtilbud på Regent Seven Seas Cruises

Et stort udvalg af udflugter er inkluderet i prisen og kan bestilles hjemmefra. Du kan altså planlægge så meget - eller så lidt - som du ønsker inden ombordstigning. Alle udflugter er i mindre grupper og særligt i områder som fx Alaska og Asien, kan du med stor fordel benytte dig af dette tilbud.

Indeholdt i prisen er alle måltider ombord og drikkevarer, inklusive vine og drinks. Du betaler ikke ekstra for at spise i en af specialitetsrestauranterne og drikkepenge for hele krydstogtet er ligeledes indeholdt. Der er inkluderet 24-timers roomservice og fri brug af fitness lokale med dertilhørende sauna og dampbade. 

Tag på et afslappet og luksuriøst cruise

Peacock Travel anbefaler Regent Seven Seas Cruises til dig, der ønsker at rejse i en afslappet, men elegant atmosfære og hvor du sjældent – hvis overhovedet – skal have kreditkortet frem under vejs.
 

Fandt du ikke lige det krydstogt du søger, kan du ringe til os på telefon 39 618 618, bladre i vores online brochurer eller skrive til os.