Eventyret venter: Oplev klodens mest afsides naturperler. På første klasse. Silversea Expedition er ikke bare en anden slags krydstogt. Det er en livsform. Læs mere

Det er et enestående tilbud om at opleve et af vore dages største rejseeventyr: Et ekspeditionskrydstogt til nogle af verdens mest afsides beliggende naturperler som Alaska, Antarktis, Galapagos, Svalbard, Ny Guinea.

Med Silversea Expeditions veludstyrede skibe vil du med garanti få en oplevelse for resten af livet. En rejse bestående af uforglemmelige øjeblikke på et af klodens 7 kontinenter, som skibene besejler.

Hvilket sted på jorden har du altid drømt om selv at besøge?

Som at være med i en film

Et typisk scenarie: Ombord på skibet befinder sig et hold fremtrædende naturforskere, geologer, biologer, historikere og ornitologer, alle med den uddannelse og erfaring, der giver dig det maksimale udbytte af turen. Om aftenen samles I til briefing om den kommende dags udflugt.

Næste morgen sejler I ud i kraftige Zodiac®-gummibåde – eller i kajakker - for at opleve et sted, der kun kan nås fra vandsiden. Måske skal I se en enestående hule. Et bjergtagende vandfald. En sjælden stamme på kanten af civilisationen. Eller dyr og fugle, du kun har set på tv eller i fangenskab: Isbjørne, pingviner, hvalrosser, øgler…

Stensikkert er det, at du skal medbringe ekstra lagerkapacitet til kameraet. Du kommer til at skyde nogle fotos og videoer, der ligner noget fra en af David Attenboroughs naturudsendelser.

Spændende og uendelig komfortabelt

Silversea Expedition er for nysgerrige sjæle, der går efter det unikke. Et ekspeditionskrydstogt er virkelig, virkelig spændende – men det er også fuldkommen trygt og ekstremt komfortabelt.

Du bor som minimum i en stor, luksuøs Ocean View Suite med butlerservice og kan snildt tilkøbe egen balkon. Maden og drikkevarerne ombord kaldes ikke uden grund Fine Dining Experience, kun det bedste er godt nok. Til alle måltider. Døgnet rundt.

Imellem ekspeditionerne i land kan du altid snuppe en omgang sveddryppende motion i det veludstyrede fitnessrum, en afslappende tur i spa’en eller lade dig forkæle med en omgang aromastenmassage.

Ombord er alt inklusive. Alle måltider, alle drikkevarer, drikkepenge, ekspeditionerne i land. Der skal ikke være penge mellem venner.

Tag afsted og oplev rejsen på egen hånd

Hvornår er der plads i kalenderen?

Se alle de spændende afgange i Silversea Expeditions online brochurer.

Fandt du ikke lige det krydstogt du søger, kan du ringe til os på telefon 39 618 618, bladre i vores online brochurer eller skrive til os.