Bora Bora One - Villaen i paradis

Bora Bora One er en yderst eksklusiv villa, møbleret stilfuldt og elegant, og omgivet af frodig natur. Denne drømmevilla ligger ud til sin egen private bounty strand og har topmoderne faciliteter. Her kan gæster få privilegiet af at opleve totalt privatliv på den smukkeste ø i Fransk Polynesien.

Den private strand vender ud mod den skønneste lagune, hvor man kan tilbringe timer med at slikke solens lune stråler til sig fra de lækre solsenge. Svøm i det turkisblå hav eller hop i den store infinity pool med udsigt ud over lagunen. Slap under kokospalmerne i den tropiske have, hvor I frit kan plukke eksotiske frugter fra en af de mange træer.

Villaens åbne stueplan er designet med en let og åben stil, og I har en marmor veranda ud mod både stranden og poolen hvor man kan nyde de smukkeste solnedgange.

Bora Bora One’s fem suiter har hver især et unikt design og karakter. Alle har kvalitets linned, queen size senge, badeværelse samt en terrasse vendt ud mod havet. Om aftenen kan I forkæle jer selv med overvældende måltider forberedt af jeres private kok. Vinen er selvfølgelig nøje udvalgt til at matche måltidet perfekt - her er der tænkt på alt.

Ønsker I at forlade det private paradis for at gå på udforskning, vil jeres personale hjælpe med at finde aktiviteter og udflugtsmål der matcher jeres ønsker bedst muligt. Det kan være alt lige fra vandsports aktiviteter, vandreture, cykelture eller spa behandlinger. Ønsker I at snorkle ved koralrevene eller ved manta områder, er det bare at sige til. Er I til et sunset cruise kan dette også arrangeres – her kan I blandt andet opleve fodring af (mindre) hajer og rokker. Er I til avanceret madlavning kan i også få undervisning af jeres stjerne kok.

I kan få alt som I vil have det. Husets personale tager sig af alle jeres behov og jeres private båd med tilhørende kaptajn står altid til rådighed – han kan sejle jer dertil hvor I ønsker.

Ønsker I at fordybe jer i den Polynesiske kultur har villaens bibliotek, blandt andet, et omfangsrigt indhold af bøger og film om James Cook, Kon-Tiki, Thor Heyerdahl, Marlon Brando, Mytteriet på Bounty og Paul Gauguin m.m.

Bora Bora One har blandt andet vundet prisen for Australasia’s bedste private villa ved World Boutique Hotel Awards.

Om Bora Bora, Fransk Polynesien 
Et tropisk paradis uden lige. Kulturen og befolkningen i Fransk Polynesien er utrolig varm, velkommen og meget generøs.  Besøgende føler sig utrolig velkomne i dette paradis, og der går ikke lang tid før den lokale kultur og afslappenede livsstil bliver en del af ens egen hverdag. Områdets motto: ’aita pea pea, oversat til tag det roligt, skinner kraftigt igennem kulturen – og det er vidunderligt. Som besøgende i dette paradis er der utrolig meget at se, lige fra det fantastiske blå hav, de hvide sandstrande, det frodige dyreliv og den åbne klare blå himmel.

Er man til dykning og snorkling, er Bora Bora også et af de bedste steder der findes i verden. Det kan blandt andet kraftigt anbefales at tage en rundtur med helikopter eller hvis modet er til det – parasailing eller skydiving.

Fakta & priser:

- Pris fra 56.000 EUR
- Leje på ugentligt basis
- Gæster: 10
- Fem soveværelser, alle med private balkoner
- Fantastisk udsigt over lagunen
- Privat møbleret strand
- Infinity pool med udsigt over havet
- Tropisk have
- Stor udendørs terrasse
- Concierge service
- Fuldt personale: kok, rengøring, gardner og kaptajn
- Air conditioning
- Alfresco dining
- Privat båd med plads til 10 personer
- Wi-Fi

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.