Bright Blue Cliff House - Ibiza på den helt rigtige manér

Med sin beliggenhed lige på kanten af Na Xamena klipperne, tilbyder Bright Blue Cliff house,en helt særlig, og ganske unik, lokation og atmosfære – man skal i sandhed lede længe efter en perle som denne, der med sin helt utrolige havudsigt tager pusten fra de fleste.

På kanten af klipperne, cirka 100 meter fra havets overflade, har I komplet panorama udsigt over kysten, dens smukke klipper, og det dybblå Middelhav. Villaen ligger nær Sant Miquel de Balansat og I er garanteret de mest fortryllende solnedgange. Bright Blue Cliff House er i sig selv ganske unikt designet, og terrassen ligeledes; den omfavner hele huset for derved at sikre sol hele dagen. Bright Blue Cliff House er med sine pragtfulde og hyggelige afkroge, spiseområder og terrasse et unikum i sin egen klasse.

Der er selvfølgelig privat pool hvor I kan koble helt af i fred og ro, alt imens I betragter den skønne udsigt. I vil også kunne benytte jer af et bordtennis, pool bord samt en petanque bane. Udover dette står der de fineste grill faciliteter til rådighed, hvor I kan hygge jer og spise under nåletræerne. Grundet villaens unikke design, kan I også nyde en aften cocktail på den store tagterrasse, imens I betragter solnedgangen.

Med plads til 10 sovende gæster og masser af plads, er denne villa ideel til generationsrejser eller for vennepar. Her kan I koble af og nyde hinandens selskab, udforske de smukke strande og de billedskønne omkringliggende landsbyer. Villaens interiør er elegant, minimalistisk og designet med henblik på en åben og lys rumfordeling. Hovedspisestuen åbner selvfølgelig direkte ud til en af de smukke terrasser og villaens køkken er et fuldt ekviperet Bulthaup køkken, hvor der intet mangler. Yderligere findes der også et professionelt køkken, der kan bruges til f.eks. catering – eller privat kok. I alt har villaen 5 suiter, hvoraf den ene er master suiten. Master suiten har blandt andet spa-badekar samt en privat terrasse med havudsigt. Som gæst på Bright Blue Cliff House vil I have et hold tjenestefolk til rådighed. Disse sørger for en Continental morgenmad hver morgen, samt de gør rent seks dage om ugen.

Området:
Villaen er ideelt placeret for dem der ønsker privatliv og luksus, men samtidig med nem tilgængelighed til nogle af de bedste strande og skønneste byer. Med kun 15 minutters kørsel fra huset ankommer man til byen Santa Gertrudis, og på 8 minutter kan man besøge den hyggelige havneby, Port de Sant Miquel. Som dagstur, eller måske en aften i byen, er Ibiza Town også nemt tilgængelig. Yderligere ligger villaen kun med 5 minutters gang fra det 5 stjernede hotel Hacienda Na Xamena, hvor I kan nyde den gode restaurant og hotelbar samt deres spa område.

seværdigheder i nærheden:
Es Pas de S’illa Beach: 3 km
Playa Puerto San Miguel: 4 km
Benirras Beach: 7 km
Ibiza Town: 25 km.
Ibiza lufthavn (IBZ): 36 km

Fakta & priser
- Pris fra 9.750 EUR
- Lejes på ugentligt basis
- Maks. antal gæster: 10
- Antal soveværelser: 5
- Pool
- Udendørs spisning med plads til 12
- Grill/barbecue
- Fortryllende udsigt
- Bordtennis
- Pentanque bane
- Pool bord
- Forskellige haver
- Wi-Fi
- Air conditioning
 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.