Chalet Peak - Eksklusiv Alpe idyl

Med den bedste beliggenhed, er denne villa et landemærke med den mest betagende panorama udsigt. En af Zermatt’s mest luksuriøse ski chalets.

Udover den perfekte placering og den skønneste udsigt man kan forestille sig, er denne chalet blevet designet og bygget med kun de bedste materialer og fineste håndværk. Her finder I kun varme farver der er inspireret af det omkringliggende landskab. Chaleen byder på gulv til loft vinduer, der sikrer I får det bedste lysindfald samt den mest fantastiske udsigt. Interiøret oser af kvalitet og materialerne stammer kun fra det bedste af det bedste, og er hentet ind fra specielle steder i verden. Resultatet taler for sig selv, der oser af stil og eksklusivitet – selvfølgelig uden at det bliver prætentiøst.

Blandt chaleens detaljer finder I valnøddetrægulve, brasiliensk sten, italiensk marmor, lysekroner af Murano krystal samt flere topmoderne entertainment systemer. Alle soveværelser er selvfølgelig med in-suite bad og påklædningsværelser. Chaleens Spa og Wellness område byder på den perfekte kombination af stil og afslappet atmosfære. Her kan I finde den indre balance og opnå sjælefred efter en dejlig dag på pisterne. Området byder på en unik jacuzzi-pool, dampbad, sauna og et udendørs entertainment område med surround sound, samt en række fitness og trænings udstyr. Området er omgivet af glasvægge og highlightet her, er den store jacuzzi-pool, der er forbundet således at den er tilgængelig både indendørs og udendørs. I chaleen finder I også et separat køkken og spisestue, ski rum og en walk-in vinkælder. Chaleen har plads til 10 sovende gæster i fem soveværelser  (kan akkomondere 13 gæster ved kombination af voksne og børn).

Hele 2. salen af chaleen er en stor spise og opholdsstue, igen med gulv til loft panorama vinduer, for maksimalt lysindfald og udsigt. Her kan I kigge ud over den idylliske landsby og det betagende bjerg, Matterhorn.  Stuen har et smukt egetræsloft i dobbelt højde, designet til at skabe den mest optimale rumfornemmelse. I finder også en unik ergonomisk flytbar sofa med tilhørende åben pejs. Herfra kan I også bevæge jer udenfor til en stor balkon. Det rummelige og topmoderne køkken har alt hvad I skal bruge, er vejret til det, findes der også et udendørs køkken på den største terrasse.

Chalet peak er i sandhed et unikum, og kombineret med nogle af de bedste pister man kan finde i alperne om vinteren, samt smukke vandreture om sommeren, er det ingen overraskelse at Villaen, og landsbyen Zermatt, trækker gæster til året rundt.

Om Zermatt:
Med beliggenhed ved foden det verdenskendte bjerg, Matterhorn (4478m), er Zermatt en fantastisk og helt igennem idyllisk bjerglandsby. Byen er komplet bilfri og ligger i den tysktalende kanton, Valais. Byen var oprindeligt en bonde by med træ lader og brostensbelagte gader, som stadig står den dag i dag. Zermatt tilbyder noget for enhver smag. Blandt andet finder du verdens højst placerede ispalads i en højde af 3.883m. Zermatts charmerende middelalderlige brostensgader giver glæde til at alle besøgende, og er i sandhed noget helt unikt. Byen byder selvfølgelig også på lækre mode og chokolade butikker, hvis man ønsker en ”ruhetag” fra pisterne. Gastronomisk set, er Zermatt også anerkendt for dens ”bjerg-inspirerede” køkken – her bliver der stort set kun brugt lokale, og traditionelle, artisan-producerede råvarer. Med topmoderne sol paneler og hydroelektrisk teknologi, der blandt andet bliver brugt til at drive liftsystemerne, er byen også ekstremt miljøvenlig.
 

Fakta & priser:

- Pris fra: 55.000 CHF
- Leje på ugentligt basis
- Maks. antal gæster: 10
- 5 double en-suite værelser
- Betagende panorama udsigt
- Master suite på egen privat etage med jacuzzi
- Alle værelser med privat balkon/terrasse
- Stor åben stue
- Ski-rum med støvle tørrer og varmere
- Wellness & Spa
- Walk-in vinkælder
- Mulighed for prisvindende privat kok
- Full staff
- Wi-Fi
- Elavator

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.