Cousine Island - Egen privat ø på Seychellerne

Næsten intet andet sted i det Indiske Ocean kan matche Cousine Island når det kommer til flora og fauna. Her kan I komme helt tæt på den frodige natur på en af seychellernes fineste øer. I kan nyde den ultimative afskærmning fra omverdenen og forkæle jer selv med luksus på højt niveau. Øen anses af mange for at være den mest øko-venlige og bæredygtige private ø på jorden.

Den paradisiske ø er hjemsted til tusindvis af rede byggende fugle hvert år samt andre sjældne dyrearter. I kan blandt andet opleve gigantiske landskildpadder, den truede karettehavskildpadde, kilehalede skråper og andre eksotiske arter.

For at kunne levere det højeste niveau af luksus og privatliv, har Cousine Island kun fire  villaer, designet i overdådig fransk kolonistil, samt en Grand Presidential Villa. Alle villaer ligger midt i den sprudlende natur og kun 30 meter fra stranden. Hver villa har egen privat pool og udendørs brus. Soveværelserne er vendt ud mod havet således man kan nyde de smukkeste solop- og nedgange.

President villaen har to store master-bedrooms med tilhørende badeværelser, bibliotek, fitness og privat udendørs bar. Villaerne oser af en romantisk atmosfære samtidig med de bibeholder den distinktive franske kolonistil fra Seychellernes fortid. Fra terrassen har man den fineste udsigt ud over det fortryllende blå hav og de sprudlende omgivelser. Hver villa har ét master-bedroom med en-suite badeværelse.
Der findes ”on-site” beboelse til tjenestefolk.

Om Øen
Cousine Island er i alt 25 hektarer – 1,4 kilometer i længden og 800 meter bred. Det er verdens første private øko-luksus ø, som gør brug af en konserveringsmodel baseret på at turismen styrker økonomien, hvilket går til bevaring af øen.

Gennem seks måneder om året, er Cousine Island hjemsted for forskellige migrerende fuglearter, og de store havskildpadder kommer på land for at yngle. Er man heldig kan man måske få et glimt af de sjældne grønne skildpadder, der kun findes på Seychellerne.

Øens filosofi og vision går ud på at sikre øens økosystem, og hjælpe direkte med at støtte biodiversiteten. Som gæster på øen er I meget velkommne til at aktivt deltage i dette arbejde. Her kan I blandt andet hjælpe med at plante træer eller hjælpe biologerne med at monitorerer de truede dyrearter.

Efter et afslappende ophold på Cousine Island, vil gæster opnå en dybere forståelse for miljøet, og højst sandsynligt tage derfra med en følelse af velvære.

Fakta og priser

- Pris fra 84.000 EUR
- Lejes for en uge ad gangen
- Maks antal gæster: 12
- Antal soveværelser: 6
- 1 president villa
- 4 luksus villaer
- Ultimativt privatliv
- Pools
- Mindre butik
- Spa

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.