Italiensk Dolce Vita med Belmond

 Jonas er lige vendt tilbage fra en fantastisk tur til Toscana hvor han har besøgt de to unikke Belmond hoteller, Villa San Michele og Castello di Casole. Han har tasken fyldt med mange gode oplevelser, spændende nyheder fra Toscana og nok også lidt god rødvin.

Se billeder fra Jonas' rejse her.

Opdag Toscanas kulturelle skatter på et fire-nætters getaway. Kombiner de to fantastiske Belmond hoteller - Villa San Michele i Firenze og Castello di Casole som ligger midt i Toscanas smukke natur.

På Villa San Michele bor I i en Junior Suite med jeres egen lille have, hvorfra I kan nyde den betagende udsigt over Firenze. Nyd hotellets pool eller tag på opdagelse i Firenze. Hotellets shuttle tager jer direkte til byens centrum på kun 20 minutter.

På vej ud af byen vil I besøge den berømte vingård og kunstejendom Castello di Ama. Et magisk sted af etruskisk oprindelse i Chianti området. Der vil I få en rundvisning på vingården, I vinkælderen og kunstsamlingen og blive forkælet med en autentisk frokost efterfulgt af en vinsmagning.

Efter besøget på vingården, vil I blive kørt til Castello di Casole hvor I kan nyde den ikoniske infinity pool med fantastisk udsigt over vinmarker og olivenlunde. Under opholdet vil I have mulighed for at lære at lave jeres egen italienske mad på hotellets kokkeskole.

Det er den ideelle tur for livsnydere og feinschmeckere som elsker udsøgt mad og vin, og gerne vil opleve det ægte italienske ”Dolce Vita”.


Pris pr. person fra kr. 29.995 når to voksne rejser sammen i sommeren 2021.

Inkluderer:

  • Direkte fly fra København til Firenze t/r på Economy Class
  • Privat transfer fra lufthavn til hotel t/r samt transfer imellem hotellerne
  • 2 nætter på Belmond Villa San Michele i 1 x Junior Suite
  • 2 nætter på Belmond Castello di Casole i 1 x Junior Suite
  • Ophold I den højste Jr. Suite kategori som er ledig på ankomstdagen (superior, deluxe eller executive)
  • Morgenmad på begge hoteller
  • Vinsmagning og frokost på Castello di Ama
  • Kokkeskole på Castello di Casole


Kontakt Jonas

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.