Sensommer og luksus i New York

Særtilbud: 6 nætter med afrejse 20. august 2017 kr. 25.000,- per person

New York – med det kærlige tilnavn The Big Apple – er byen, der aldrig sover. Her er så meget spændende at opleve, at det er svært at sige, hvor I skal ende og begynde.

Mellem de mange store madoplevelser i en by fyldt med alverdens kulinariske fristelser kan det varmt anbefales at røre sig lidt. Begge hoteller, I skal bo på, har egne gyms, men hvorfor ikke opleve New York udefra? En skøn vandretur på den nedlagte jernbane The High Line eller en sjov cykeltur i Central Park.

New Yorks berømte skyline skal naturligvis opleves ude fra vandet. Måske under et besøg hos Frihedsgudinden, måske på en sejltur på Hudson River?

Intet sted er kulturen mere levende end i New York. Besøg MoMa og The Met, to af verdens skønneste museer, tjek teatrene on and off Broadway, nyd sjælen på Times Square, se en tenniskamp under US Open og se roger federer spille live på center court, eller få et overblik over se det hele lidt fra oven i Empire State Building.

Shopping er et kapitel for sig selv. I hele verdens hovedstad finder I selvfølgelig det nyeste, det smarteste, det dyreste, det billigste … det hele! Hvad der ikke findes i New York, findes ikke.

I skal bo på 2 pragtfulde designhoteller

3 nætter på Crosby Street Hotel beliggende på en fredelig, brostensbelagt gade i Manhattans livlige SoHo-kvarter. Hotellets 86 højloftede værelser – smagfuldt indrettet af selveste Kit Kemp – er fordelt på 11 etager, alle med vinduer fra gulv til loft. Fra topppen af hotellet er der en fantastisk udsigt ned over downtown Manhattan, og hvorfor ikke krydre oplevelsen med en drink eller middag i Crosby Bar og en afsluttende stund i hotellets vidunderlige skulpturhave?

3 nætter på The Whitby Hotel beliggende i gåafstand til både Central Park, MoMa og byens bedste shopping og største kulturscener. Også The Whitby har 86 rummelige værelser – farvestrålende og overdådigt indrettet af Kit Kemp - alle med vinduer fra gulv til loft, flere endda med egen terrasse og udsigt over Manhattans skyline. Hotellet har et orangeri, udendørs have, en hyggelig dagligstue med bøger og den dejlige The Whitby Bar and Restaurant.

Afrejse 20. august, hjemkomst 26. august 2017
Direkte fly med SAS afrejse fra Kastrup til New York t/r

3 nætter på Crosby Street Hotel i Deluxe-værelse
3 nætter på The Whitby Hotel i Luxury-værelse – inkl. 1 fl. Champagne & kanapeer
Morgenmad på begge hoteller
Hjælp til pakning af kuffert på begge hoteller
Transport af bagage mellem de to hoteller
Sen tjek-ud kl. 14

Ring eller skriv gerne om andre afgange og perioder

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.