Storbyliv & Ørkencharme - Emiraterne på første klasse

Dubai og Abu Dhabi kan være en stor oplevelse i sig selv. Vælger man dog at kombinere storbyferien med et ørkeneventyr, går det hele op i en højere enhed. I starter med fem nætter på Dubais luksuriøse oase, One&Only The Palm. Hotellet der ligger midt i frodige og velplejede haver, med rislende springvand og flere swimmingpools, har privat strand, der byder på en smuk udsigt over havet samt den fantastiske skyline.
 

One&Only The Palm byder jer velkommen

Eventyrlige One&Only The Palm er et smagfuldt indrettet hotel, hvor det moderne design går i perfekt harmoni med de hyggelige og romantiske udendørsomgivelser. Hotellet lokker blandt andet med flere udsøgte restauranter & lounges – heriblandt STAY.

Restauranten bliver drevet af den anerkendte franske kok, Yannick Alléno, der med sine tre Michelin stjerner i porteføljen, tager sine gæsters ganer på gastronomisk eventyr – et absolut must at opleve. Ydermere byder One&Only The Palm på et af Dubais mest overdådige spa og wellness områder samt meget mere.

Under jeres ophold i Dubai, anbefales det kraftigt, at I besøger Burj Khalifa og dens restaurant, Atmosphere, beliggende på 122. etage. Her kan I blandt andet få serveret ”high tea” med en sublim udsigt fra 442 meters højde.

Dagsudflugt til Abu Dhabi

Som en del af rejsen er der inkluderet en dagsudflugt til Abu Dhabi. Efter et godt morgenmåltid bliver i fløjet med vandflyver fra Dubai til Abu Dhabi. Herfra kan I nyde turen med en betagende udsigt over Dubais skyline samt byens kunstige øer The Palm Jumeirah, The Palm Jebel Ali samt The World Islands.

Når I er landet i Abu Dhabi, kører jeres guide jer til det nyåbnede Louvre Abu Dhabi, på Saadiyat Island, der byder på en sensationel udstilling. Efter besøget på Louvre anbefaler vi at få noget godt til ganen på restaurant Le Vendome på Emirates Palace Abu Dhabi.

Når smagsløgene er tilfredsstillet fortsætter I turen til den ualmindelig smukke Sheikh Zayed Mosque, som aldrig har skuffet de besøgendes forventninger. Når tiden er inde, flyves der hjemad igen.

Efter opholdet på One&Only The Palm bliver I kørt til Al Maha Desert Resort.

I et 225 kvadratkilometer stort uberørt ørken landskab, ligger charmerende Al Maha Desert Resort & Spa, som ubestrideligt er et af de mest uforglemmelige steder i verden.

Med sin fortryllende beliggenhed kan dette resort prale af en uspoleret udsigt over Hajar bjergene og de omkringliggende klitter – Al Maha lover en enestående oplevelse i fantastiske omgivelser.
 

Skøn rejse med til ørkenen og Dubai

Hotellets design tager stor inspiration fra den klassiske Beduin lejr – hvilket skinner igennem, og resultatet er utrolig godt. Al Maha Desert Resort har ligeledes formået at skabe en perfekt synergi mellem luksus og uberørt skønhed, fred og ro; I har egen privat pool, sublim gastronomi, et fortryllende spaområde og utrolig god service. Samtidigt byder atmosfæren og beliggenheden på uberørt og uspoleret natur, charme og autenticitet – noget vi mener er yderst værdifuldt i dagens hurtigtgående verden.

Indenfor Al Maha’s tidsløse horisonter vil I finde jer selv være ét med naturen.

At tilbringe dagens hæld med at beskue de majestætiske aribiske Oryx og andre mindre gazellers vandring gennem den stille ørken, er næsten en poetisk oplevelse i sig selv; dette er ikke kun dit fristed – det også dyrenes, trods varmen.

 

Priser og afrejseperioder:
8. januar – 4. maj 2019
Fra kr. 48.000 pr. person

Rejsen inkluderer:
- 5 nætter i et Palm Manor Premier værelse på One&Only The Palm inkl. halvpension
- 2 nætter i en Beduin Suite på Al Maha Desert Resort inkl. helpension
- Frokost på Le Vendome inkl. Vand og soft drinks
- Alle transfers
- High Tea på restaurant Atmosphere i Burj Khalifa
- 45 minutters vandfly fra Dubai Creek til Abu Dhabi Yas Island t/r
- Privat udflugt i Abu Dhabi med guide og chauffør
- Adgangsbillet til Louvre og Sheikh Zayed Mosque

Livsnydere kan starte her,
Kontakt Jonas

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.