Villa Frankie - Afslapning i det sydlige Frankrig, Sète

Med beliggenhed i Sète, ved Languedoc regionen, i det sydlige Frankrig, tilbyder Villa Frankie blandt andet smukke velholdte haver med palmetræer, masser af plads til at slappe af i solen og nyde et glas vin på terrassen.

Udenfor finder I en opvarmet infinity pool perfekt til en afkølende dukkert i varmen. Et stort grillområde sikrer også I kan nyde gode frokoster og aftener i det fri.

Ideelt til at koble af. Villaens interiør byder på en afslappet atmosfære, hvor I har en stor rummelig stue, et topmoderne køkken samt en spisestue der åbner direkte ud til terrassen og poolen – det samme gør stuen. Villa Frankie har fire store en-suite soveværelser samt et ekstra værelser i kælderen ideelt til børn eller eventuelt personale. Alle senge kan konverteres til enten separate eller dobbeltsenge. Går man i kælderen finder man her en hjemmebiograf, træningslokale (med air conditioning) og en hyggelig sauna.

Som prikken over i’et kan I også gøre brug af villaens egen speedbåd (med tilhørende vandski), kayaker, mountainbikes og paddle boards – ganske gratis.

Er I en større gruppe afsted (maks. 20), kan nabo villaen (Villa Freya) evt. lejes samtidigt.

Om Sète
Villa Frankies placering er perfekt i det man kan besøge de skønneste naturskabte sandstrande. Man må heller ikke misse de skønne restauranter der ligger langs vandkanten hvor man kan nyde udsøgte delikatesser, eller man kan tage på vinsmagning i rosevin ved det imponerende nærliggende chateau.
Man har også et væld af aktiviteter at tage sig til både hjemme og nærmest lige ude for døren: spil tennis, golf, kør go-kart og besøg nogle af de forskellige parker. Kun en halv times kørsel væk, finder man også Montpellier. En gammel historisk by fuld af charme, skønne butikker og meget attraktive restauranter. Andre byer der er et besøg værd inkluderer Béziers og Pézenas.

Fakta & priser

- Pris fra 6.500 GBP
- Lejes for en uge ad gangen
- Maks antal gæster: 8
- Antal soveværelser: 4
- Egen villa manager
- Velkomst-pakke
- Opvarmet udendørs inifinity pool
- Sauna og fitness faciliteter
- Wi-Fi
- Air conditioning

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.