&Beyond Nxabega Safari Camp - Botswana - Afrika

Betagende Nxabega Okavango Tented Camp har smagfuldt indrettet telte med en luksusriøs indretning. Her findes en rigtig dobbeltseng, skrivebord, badefaciliteter og egen soldæk med udsigt til Okavangodeltaet. 
Nxabega Okavango Tented Camp har kun 9 telt til 18 gæster i alt, så campen er forholds lille. Loungeområde, restaurant og pool er alt sammen lyst og lækker, men åbne sider i bygningen og stor terasse med borde og stole. Alle måltider serveres her.


Nxabega Okavango Tented Camp ligger i en privat koncession på 8 000 ha (19 800 hektar) i den sydøstlige del af Moremi Wildlife Reserve i det nordlige Botswana. Området er centrum for en af ​​de mest unikke og storslået områder i verden, Okavango-deltaet. Det er kendt for sine frodige vandveje og et rigt dyreliv. Mens nogle dele af Deltaet forbliver permanent oversvømmet, vil der altid være vand i deltaet omkring Nxabega Okavango Tented Camp. Andre  områder oplever kun høj vandstand fra maj til september, når regnvand fra Angolas højland, når de ydre områder af Okavangodeltaet. 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.