&Beyond Savute Under Canvas - Botswana - Afrika

Tilbring aftener i eksklusive teltlejre tæt på den vilde natur i Afrikas nat. De afsondrede lejre ligger nær et vandhul i Savute og inviterer dig til tætte og personlige eventyrer med dyrene på sletten. 

Forsigtigt og nøje placeret, så tæt som muligt på Afrikas dyrs hjem, kan du nyde enkeltheden af at campere i et af de top vilde dyreområder i verden.

Hver femte til sjette dag rykker teltene til et nyt område, for at udforske nye opdagelser. Dette er en sand afrikansk oplevelse, med flytbare teltlejre og hvor gæsterne kun vil risikere at møde få andre safarirejsende eller biler.

Savute er et dyrevildt hjørne af Chobe nationalpark, som er placeret syd for Chobe floden. Landskabet i Savute har en følelse af ørken og er helt anderledes end den frodige Chobe flodbred. Her er det helt uundgåeligt at se store flokke med elefanter og at være på tæt hold med de store pattedyr er helt almindeligt. Igennem regnsæsonen er Savute hjem for den årlige zebramigration, som peaker i januar og februar. Zebraer og gnuer græsser i det søde grønne græs, som regnen har forårsaget. Afrikanske vilde hunde befinder sig også på sletten og at støde på en leopard eller gepard er ikke ualmindeligt.

I de mere tørre sæsoner fra juni til oktober samler elefanterne sig rundt om vandhuller, mens andre dyrearter kan risikere, at migrere til andre områder af Chobe nationalpark.

Savute er også en kendt slagmark for løven og er ofte blevet spottet i kamp med hyænen, om evig dominans. Dette er bla.a. blevet fanget på video i den strålende National geographic dokumentarfilm ’Eternal enemies’, som er filmet af Deryck og Bevely Joubert.

'Savute Under Canvas' handler om at kombinere den naturlige skønhed med uimodståelige ophold og samtidig føle sig behageligt tilpas og personligt betjent.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.