&Beyond Xudum Delta Lodge - Botswana - Afrika

Med en placering i Nordbotswana, ligger Okavango floden som er et unikt naturfænomen der flyder mere end 1000 km. fra sin kilde i Angola. Floden forsvinder ned i sandet af Botswana og skaber en frodig lagune, i midten af dette ellers tørre land.

Oplev frihed og eventyrer ved Okavango Delta på Xudum Okavango Delta Lodge. Et intimt tilflugtssted, designet med privatliv i tankerne. Placeret side om side med den frodige floddelta og midt i flodhestens private hjem, giver hytten dig den bedste oplevelse af Afrikas Okavango flod. Her opdeles vandet i en flodmunding og danner et fredfyldt og næringsrigt landskab for planter og dyr.

Du kan nyde fred og ro mens du i en kano, glider igennem vejene af vand med frodige vandplanter og spændingen af at lede efter det vilde dyreliv, igennem uendelige km. af grønt græsland.

Hytten med den unikke tagterrasse har ni private safarisuiter. Med udsigt ud over den mousserende lagune, vil du opleve en del af klodens glamour. Denne charmerende hytte giver det perfekte kontrapunkt til flodens vilde dyr, lige fra flodheste der stikker hovederne op i vandkanten til elefanter der drikker og vasker sig i vandet. Med en udsigt der strækker sig op over trækronerne, lokker den åbne tagterrasse fra din suite dig til, at nyde en eftermiddag i et ophøjet gemmested, eller at spise en privat middag med dem du holder af.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.