& Beyond Benguerra Island

Med hvide sand strandeog turkisblåt vand, er & Beyond Benguerra Island i Mozambique en udsøgt paradis midt i Det Indiske Ocean.

Karakteriseret ved dens tårnhøje sandklitter, indsøer og idylliske strande, blev Benguerra erklæret en nationalpark i 1971. Øen er hjemsted for over 140 fuglearter, en svimlende bred vifte af farverige og eksotiske tropiske fisk og en af ​​de mest uberørte koralrev i verden bare offshore øen.

Varmt og intimt, er Benguerra Island et ægte tropisk paradis gemt i en frodig oprindelige skov som kigger ud på en malerisk halvmåne af sandstrand. De gæster, der besøger øen kan slå ind på en række eventyr, der omfatter sejlads, smukke strand vandreture, dykning, snorkling og spændende ”catch-and –release” dybhavsfiskeri.

De enkle men alligevel elegante Casitas og Cabanas, som kombinerer arabisk stil med rene linjer og smarte interiør, er gemt i en skyggefuld skov på kanten af ​​en uberørt strand, der direkte kikker ud på havet. Store vinduer med mørke træskodder stirrer ud mod Det Indiske Ocean, mens de private træ dæk og kølige springet puljer tilbyder en afsondret alternativ til strand sand og havvand. En skygge havepavillon giver det ideelle sted for stjerneklar middage. Rummelige soveværelser omfatter en suite badeværelser og udendørs brusere, mens casitas tilbyder en generøs privat lounge.

Den farverige lodge beach bar, i læ af svajende palmer, er den perfekte ramme for at beundre den afrikanske solnedgang, mens du nipper til en eksotisk cocktail. 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.