Ellerman House

Oplev Cape Town i en forlænget weekend til meget få penge. Bo på de ikoniske Ellerman House, der har Cape Towns bedste udsigt til havet. Da tidsforskellen blot er på 1 time, lander I uden jetlag og har 5 hele dage foran jer. Brug dagene på at opleve så meget som muligt. Tag på forskellige dagsture til f.eks. Roben Island, Kap Det Gode Håb og pingvinkolonien på vej dertil. I kan enten selv køre dertil, at bestille en chauffør/guide hjemmefra.

Pris pr. person når 2 rejser sammen fra kr. 23.900

Rejsen inkluderer: 
- Flybillet Danmark - Cape Twon t/r.
- Transfer fra Cape Town lufthavn til Ellerman House t/r.
- 5 nætter på Ellerman House, inkl. morgenmad og drikkevarer.  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klassisk engelsk luksus på højeste niveau og med Sydafrikas smukkeste havudsigt. Ellerman House ligger på skråningerne ned mod havet, i det prestigefyldte Bantry Bay boligområde i Cape Town.

Det elegante palæ var engang hjemsted for shippingmanden, Sir John og Lady Ellerman. Som dengang som nu, er Ellerman House kendt for at have den smukkeste havudsigt i Sydafrika. 

Hotellet består af hovedbygningen med 11 klassisk indrettet værelser i engelsk stil samt 2 store suiter. Der er kun 10 minutters kørsel fra hjertet af Cape Town og 5 minutters kørsel til strandene. Hovedbygningen står stadig som et ikonisk levn fra en svunden tid, men er meget populært blandt sydafrikanerne for deres gæstfrihed, gourmetkøkken, flotte samling af kunst og vin. De to opholdsstuerne er ligeledes klassisk indrettet med flotte mahognimøbler, silkepuder og oliemalerier indrammet i guld. Desuden er der et bibliotek, en spisestue, tre terrasser, en spa, fitnesscenter, pool, brandy lounge, vinbar, galleri med moderne kunst og ikke mindst en champagnekælder. Gratis parkering, hvis I har lejet bil.

Ellerman House har desuden to store villaer i moderne stil med 3 soveværelser i hver villa. Villaerne ligger separat ved siden af hovedbygningen. 

Begge afdelinger af Ellerman House er ikke åbne for offentligheden, så gæsterne for privatliv og eksklusivitet til de smukke omgivelser. 

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.